DĚTSKÝ DEN JE TU

KDYŽ UBROUSKY ROZKVETOU
25.5.2023
BÁBOVKY MARISSA Z KOKOSOVÉ MOUKY
29.5.2023

Příští týden je tu zase dětský den a vy možná už teď přemýšlíte, čím potěšíte své děti či vnoučata.

Kromě Mezinárodního dne dětí se ale blíží také vysvědčení a letní narozeninové oslavy, takže tipů na parádní výzdobu, společné tvoření nebo něco k snědku teď určitě využijete spoustu.
A to by bylo, abychom vás nechali ve štychu! Pojďte si projít články, které vám budou inspirací pro všední i výjimečné dny, ve kterých chcete potěšit své malé milované... 

Každá pořádná párty začíná tím, že na ni pozvete své hosty. Ať už to bude zahrada plná dětí nebo odpoledne ve stylu „jen já a maminka“, roztomilá pozvánka vždycky potěší. Může to být papírová kartička stejně jako něco na zub, to už je jen na kreativitě hostitele, tady od nás máte 6 nápadů, jak na to.

Na správném odpoledni, které bude jen pro naše nejmenší, nesmí chybět ani pestré barvy a občerstvení. Při přípravě se můžete pořádně vyřádit – čím šílenější barevné kombinace, tím jsou malé děti obvykle nadšenější. Takový sladký pestrobarevný balíček z krepových papírů funguje i jako sladká výslužka.

Motýlci, kvítky, jednorožci, to jsou motivy, které miluje už několik generací holčiček. Pestrobarevní motýlci z potištěného kartonu jsou dokonalí v tom, že jejich výroba skoro nic nestojí, je jednoduchá a fungují jako originální výzdoba na skleničky stejně jako na květináče po skončení oslavy.

Jako multifunkční výzdoba poslouží i špízy z gumových bonbonů a marshmallows, které k dokonalosti dovede kousek papírové krajky. Využít můžete i sušené ovoce a další pochutiny, které se dají napíchnout na špejli.

Poslední tip tentokrát vede zase ke sladkému, ale jen natolik, nakolik chcete. Nadýchaní pečení medvídci jsou oblíbenou laskominou, ty z obchodu jsou ale velmi sladké. Díky této formě je ale můžete udělat v podstatě i velmi zdravě. Přesně podle potřeb vašich i vašich dětí.


MOHLO BY SE VÁM HODIT...



Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.