Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

Získejte dokonalý letní vzhled s novými trendy ve světě opalování

S blížícím se létem se všechny ženy těší na slunečné dny a plážové dovolené. Je to čas, kdy si můžeme vychutnat sluneční paprsky a přidat trochu barvy našemu životu. Ale abychom si užily sluníčka v plné míře, je důležité chránit naši pokožku a zároveň dosáhnout krásného a přirozeného opálení. V tomto článku vám přinášíme tipy na inovativní produkty, které vám pomohou dosáhnout dokonalého letního vzhledu. Od krému do solária až po samoopalovací krém na obličej - máme pro vás všechno!
opalování
Jaké jsou současné trendy v opalování?

Nová generace opalování: Krém do solária pro zdravé opálení

Zdravé a rovnoměrné opálení je snem každé ženy. S novou generací krémů do solária můžete dosáhnout přirozeného opálení bez negativních účinků na pokožku. Inovativní složení těchto krémů zajišťuje ochranu proti škodlivým UV paprskům a současně stimuluje tvorbu melaninu, který je zodpovědný za opálení. Vyberte si z široké škály krémů do solária s různými úrovněmi ochrany a přizpůsobte si opálení svým potřebám. Buďte krásně opálené, aniž byste musely trávit hodiny na slunci!

Sjednocená pleť s pomocí samoopalovacího krému na obličej

Příchod letního období znamená, že naše pleť potřebuje dodat zářivost. Ale co když nemáte čas strávit hodiny venku nebo se bát negativních účinků slunečních paprsků? Samoopalovací krémy na obličej jsou skvělým řešením. Tyto inovativní produkty vám umožňují dosáhnout přirozeného opálení na obličeji bez vystavení se slunci. Vyberte si samoopalovací krém na obličej, který odpovídá vašemu tónu pleti, a aplikujte ho s lehkými pohyby. Vaše pleť bude sjednocená, svěží a přirozeně opálená.

Expertní rady pro bezpečné opalování a péči o pleť

–        Při opalování je důležité pamatovat na ochranu pokožky. Ať už se rozhodnete pro krém do solária nebo samoopalovací krém na obličej, dodržujte následující expertní rady:

–        Vždy používejte krémy s odpovídajícím faktorem ochrany proti slunečnímu záření (SPF). Vyšší SPF chrání pokožku lépe před škodlivými UV paprsky.

–        Nanášejte krémy pravidelně a dostatečně množství. Nezapomeňte na opakovanou aplikaci po plavání nebo po vysušení ručníkem.

–        Pokud používáte samoopalovací krém na obličej, před aplikací důkladně očistěte pleť a pečlivě nanesete krém. Vyhněte se očním okrajům a obočí.

–        Po opalování nezapomínejte na hydrataci pokožky. Používejte kvalitní hydratační produkty, které obnoví vlhkost a zářivost pokožky.

K TÉMATU  Jak na správné stravování v létě

–        Dodržujte zdravý rozum a vyhýbejte se přímému slunci ve špičce dne. Hledějte stín, nosíte ochranné klobouky a sluneční brýle.

–        S novou generací krému do solária a samoopalovacími krémy na obličej je dosažení dokonalého letního vzhledu snadnější než kdy jindy. Buďte připraveny na slunečné dny s krásnou a zdravou pokožkou. Nezapomeňte vždy dbát na ochranu pokožky a dodržovat

–        Užijte si léto plného slunce a radosti s úžasným vzhledem, který si zasloužíte!

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Příchod koronavirové krize ukázal, že lidé nemají vytvořený takzvaný hotovostní polštář, respektive finanční rezervu, která by jim zachránila život ve chvíli, kdy by přišli o práci. Čechům zkrátka chybí základní znalosti v oblasti finanční gramotnosti, kterým se měli naučit už v útlém dětském věku. Pokud se pravidla zacházení s penězi nebudou dětem vštěpovat do hlavy už od dětství, v dospělosti starého psa jen stěží novým kouskům naučíme.
Výběr kontaktních čoček je pro každého jejich nositele klíčovým. V dnešní době existuje celá řada variant kontaktních čoček, které mohou vyhovovat jednomu a druhému naopak méně, či vůbec. Jak tedy správně vybrat a nesáhnout vedle? Existuje několik možností, ale nejlépe vám pomůže váš oční specialista
Věděli jste, že pokožka může díky dobré stravě vypadat zdravěji? Pleť je jednou z prvních věcí, kterých si lidé všimnou a její zdraví hodně prozradí o tom, co kdo jí. Stravovací návyky se ve stavu pokožky doslova zrcadlí. Jak? Nahlédněte do našeho průvodce krásnou pletí.
Plesy a společenské akce jsou tady, a vy určitě chcete zazářit! Dnes se zaměříme módní novinky a připravíme vás na večery plné tajemství, módního lesku a nezapomenutelných okamžiků. Právě teď se stáváme vaším průvodcem pro plesovou a divadelní sezonu letošní zimy. Milé dámy buďte s námi šik a přečtěte si co vám radí odbornice na módu, fashion poradkyně paní Jana.
Představte si, jaké by to bylo, kdybyste měli každý den úsměv na tváři. Kdyby se vám dařilo v práci, ve škole, ve vztazích a měli byste krásné zdraví. Ano, tohle všechno je možné a to za pomocí pozitivního myšlení. Už jen tohle všechno může být velkou motivací, abyste začali myslet pozitivně! Protože ty výsledky stojí opravdu za to. Jak ale na to? Jak se od stresu, smutku a strachů dostat k lepšímu myšlení?
Detox organismu se stal nedílnou součástí zdravého životního stylu. Po zimě nás čeká očista těla jarním detoxem. Právě strava raw by pro řadu z vás mohla být ideální cestou. Její výhodou je příjem čerstvých zdravých surovin, nenáročnost přípravy či úbytek váhy. Za kvalitu si bohužel připlatíte, na druhou stranu ale ušetříte na energiích.
Je jiná, je svá. Je to Billie Eilish. Do šoubyznysu vplula jako velká voda bez varování a okamžitě z ní začali všichni teenageři šílet. Zlomovým okamžikem byl pro zpěvačku říjen 2015, tedy krátce před dovršením jejích 14 let, když s bratrem Finneasem zveřejnili na SoundCloudu song Ocean Eyes, ze kterého se přes noc stala hudební senzace. A od té doby znal její jméno celý svět.
Připravte se na příval roztomilosti. Rozpustilé kočičky si hrají, mazlí se a dovádějí, a vyvolají úsměv na tváři i u sebevětšího mrzouta. Proto milujeme domácí mazlíčky.
Ačkoliv si nikdy nemůžeme být jistí, co nový rok konkrétně přinese, jedno je nad slunce jasné - vždy se můžeme těšit na nové (nebo někdy znovuobjevené) trendy nejen v oblékání, líčení, bydlení, ale třeba také v gastronomii. A jaké food trendy nás čekají v letošním roce? Pojďme je prozkoumat.
Zapomeňte na čas a peníze v místním kosmetickém salonu. Postupujte podle těchto jednoduchých receptů a nechte se hýčkat dokonalou domácí maskou na obličej. Buďte zase krásná a mějte vláčnou pleť bez jediného pupínku. Která obličejová maska je vaše nejoblíbenější?
Zima se nese ve znamení deprese a pochmurného počasí. Právě počasí může za pokulhávající náladou a právě špatná nálada vám dělá ty dny zbytečně dlouhé a nepříjemné. Naštěstí máme recept, jak vyzrát jak na zimní depresi, tak na pochmurné počasí. Zkrátka si jen zalezte do peřin a pusťte si jeden z filmů, který doporučujeme. Rozhodně vás zahřejí na duši!
Máte potíže s vysokým cholesterolem? Trápí vás kožní vyrážky nebo ekzémy? S tím vám může pomoci strava, která je sice bez barvy, ale to jí na účinnosti vůbec neubírá. Co si tedy servírovat pravidelně?

Výběr článků

Bradavky patří mezi nejcitlivější části ženského těla. Většinou jsou bodem, který při správné stimulaci dokáže u ženy vyvolat vzrušení, ovšem někdy mohou dost bolet. Co může být příčinou bolesti bradavek?
Při putování lesy a přírodou narazíte na celou spoustu bylinek a rostlin. Na co však narazíte pouze při podobném putování Afrikou je takzvaný čertův dráp neboli harpagofyt či také ďáblův spár nebo čertovo kopyto. Přesně tak se říká rostlině, která je mnohými označována za zázrak přírody.
Do období menopauzy se ženy dostávají mezi 45. – 60. rokem, jde o období plné změn a také o období, kdy žena může začít přibírat na váze. I když se budete stravovat stále stejně a dělat všechno stejně, je možné, že najednou nedopnete kalhoty a celkově se vám změní postava. Což nemusí být úplně příjemné.

Nepřehlédněte

První červnový koučink s Nelou. Jak si během prodlouženého intervalu mezi sezeními s Marcelou vedla a co jí přinesl tento skoro letní?
Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek