Srpnový High Jump uvítá skokany a skokanky z celého světa v lomu Hřiměždice

Srpnový High Jump uvítá skokany a skokanky z celého světa v lomu Hřiměždice 

V termínu 4. a 5. srpna se v lomu v Hřiměždicích uskuteční pokračování legendární akce High Jump. Skoky do vody z více než 20 metrů, spousta doprovodného programu v okolí žulového lomu a hudební afterparty na několika podiích.

Akce High Jump je výjimečná svou unikátní atmosférou, kterou navozuje prostředí zatopeného lomu a jeho okolí. Účast na akci opět potvrdili špičky extrémního skokanského sportu a na návštěvníky tak čeká podívaní na skokany z několika zemí světa.

Svou show představí například přední flyboardista Petr Civín. Flyboard je mladý moderní sport díky kterému se závodníci mohou vznášet nad vodní hladinou.

Foto: archiv High Jump

Kromě skoků do vody bude připravena exhibice dalších adrenalinových sportů a také hudební doprovod. Rapovou stage ovládnou v pátek a v sobotu například PSH, Rest, Prago Union s živou kapelou, Pio Squad, 58G nebo NobodyListen ve speciální show s Nik Tendem. Dalším hudební zonou bude Desparados Dance stage. Zdezahrají DJs zaměřující se na elektronickou taneční hudbu. Jedná se o přední tuzemská jména jako Roxtar, Matamar, TiGi, Saxofrancis, Tokátko a další.

Foto: archiv High Jump

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lom Hříměždice nabízí i další akce

Místo konání: Lom Hříměždice

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!