Máme prostřeno! Servírujeme KAYTRAMINÉ, DJ Lucase a balík rapových novinek

26. květen 2023

Průzkum nových desek a aktualit ze světa rapu je zpět! Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější skladby a alba z posledních týdnů – od trapu z budoucnosti, až po relaxační oddych. K tomu tradiční průlet novinkami z tuzemska i zahraničí a přehled očekávaných desek.

Po měsíci je tu opět naše milovaná klasika v uskupení Jarda, Chain & Casablanka. A s ní pravidelný servis toho nejaktuálnějšího ze světového a tuzemského rapového rybníčku. Za poslední týdny vyšlo, jak mnoho desek a singlů, tak i nespočet novinek a oznámení, o které vás nemůžeme ochudit.

Z desek jsme si pro vás připravili jména jak z progresivní scény – jako jsou Destroy Lonely, Grim Brxzy či Homixide Gang – tak i naše stájové koně od T-Hooda po DJ Lucase. Došlo alě také na odpočinkové releasy, kterým za minulý měsíc rozhodně kraluje spolupráce interpretů Aminé a KAYTRANADA, jenž si vysloužila název KAYTRAMINÉ. To vše doplňuje výčet aktualit z tuzemského rapového sektoru a seznam nadcházejících eventů společně s chystanými deskami.

Jak se daří DJ Lucasovi? Najelo Casablankovi KAYTRAMINÉ? A vydá to už Lil Durk? Poslechněte si Scénu s Opakem Dissu a dozvíte se víc!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka