Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Ušetřete a tvořte s láskou: Slevy na laserovou gravírovačku a příslušenství

PR článek

Zdroj: Shutterstock

Získávejte precizní a ohromující výsledky gravírováním s laserovou gravírovačkou Atomstack S10 Pro 50 W a kamerou Atomstack AC1 Lightburn. Personalizujte dárky, vytvářejte vlastní produkty nebo reprezentujte svou společnost jedinečnými předměty. S těmito nástroji zažijete nový rozměr v tvůrčím vyjádření. Objednejte si je na e-shopu Atomstack se slevou a dopravou zdarma z evropského skladu.

Kombinace laserové gravírovačky Atomstack S10 Pro 50 W a kamery Atomstack AC1 Lightburn představuje vynikající nástroje pro vytváření precizních a ohromujících děl pomocí gravírování. S těmito produkty budete mít neomezené možnosti pro personalizaci a vytváření unikátních dárků, vlastních produktů nebo zajímavých předmětů reprezentujících vaši společnost. Zažijte nový rozměr v gravírování a vydejte se na cestu tvůrčího vyjádření s Atomstack.

Laserová gravírovačka Atomstack S10 Pro

Laserová gravírovačka Atomstack S10 Pro 50 W je vybavena špičkovou technologií a nabízí rozsáhlé možnosti gravírování. S pracovní plochou 410 x 400 mm a výkonem 50 W dokáže gravírovat a řezat širokou škálu materiálů jako je dřevo, bambus, karton, plast, kůže, PCB deska, sklo, keramika, textilie a mnoho dalších.

U tohoto výkonného stroje není zkrátka problém s ničím. S přesností gravírování 0,01 mm a výstupním výkonem laseru 10-11 W dosahuje S10 Pro skutečně nadprůměrných výsledků. A co je nejlepší, nemusíte se starat o ostření laseru, protože využívá laser s pevným ohniskem.

Laserovou gravírovačku Atomstack S10 Pro pořídíte na e-shopu Atomstack za €479, s naším slevovým kupónem AtomS10C150 získáte ovšem -32% slevu, v přepočtu tedy 7 800 Kč s dopravou zdarma z evropského skladu. 

Polohovací kamera Atomstack AC1 Lightburn pro laserový gravírovací stroj

Společně s laserovým gravírovacím strojem si můžete pořídit také příslušenství, které vám umožní dosáhnout ještě větší přesnosti. Atomstack AC1 Lightburn Camera je průmyslová digitální kamera navržena speciálně pro laserové gravírovací stroje. S rozlišením 5 megapixelů a velkou polohovací oblastí je ideální pro stroje o rozměrech do 450 x 450 mm.

Díky jednoduché kalibraci dokáže kamera přesně lokalizovat oblast a objekt pro práci s chybou polohování menší než 0,5 mm. Díky této kamerce se nemusíte starat o přesné polohování vašeho objektu, protože kamerka to udělá hravě za vás. Navíc vám poskytne náhled vaší práce, takže budete mít přehled o tom, jak bude výsledek vypadat.

Jednou z nejzajímavějších funkcí kamery Atomstack AC1 Lightburn je možnost provádět víceúlohový provoz. Díky přesnému umístění kamery můžete nyní provádět více nezávislých úkolů najednou. Laser automaticky najde řezbářské předměty jeden po druhém a začne s gravírováním nebo řezáním, zatímco vy se můžete věnovat dalším kreativním činnostem. Tento efektivní způsob práce vám ušetří čas a zvýší produktivitu.

Jednou z posledních výhod kamerky je možnost časosběrné fotografie. To je výhodné zvláště pokud chcete proces tvorby vašeho díla sdílet například na sociálních sítích. Navíc je kamerka vyvinuta tak, aby byla kompatibilní s mnoha značkami laserových gravírovacích strojů, jako Atomstack, Ortur, NEJE a xTool (je vyžadován software Lightburn). To znamená, že pokud již vlastníte některý z těchto strojů, můžete snadno vylepšit své gravírovací schopnosti přidáním kamery AC1 Lightburn.

Polohovací kameru Atomstack AC1 Lightburn pro laserový gravírovací stroj pořídíte na e-shopu Atomstack za €120, s naším slevovým kupónem AtomF3C20 získáte ovšem -17% slevu, v přepočtu tedy 2 400 Kč s dopravou zdarma z evropského skladu.