Poselství andělů pro sobotu 27. května: Věnujte dnes čas sami sobě, zasloužíte si to

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Dokážete sami sebe postavit za všech okolností na první místo? Většina z nás bohužel ne, ale dnes je skvělý čas na to, s tím konečně začít. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Duchovní růst

Karta Duchovní růst symbolizuje přítomnost andělských energií a pomáhá vám najít cestu k hlubšímu porozumění sebe samých, vašeho životního účelu a vnímání vyšších duchovních principů. Pokud jste to ještě nedělali, vyzkoušejte do své denní rutiny přidat také chvilku meditace, kdy se ponoříte do svého vlastního snového světa a vizualizujete si své sny a přání. Je to výborné cvičení i na odbourání stresu.

Tato karta vás nabádá, abyste měli odvahu pustit se do činností, které jste dlouhou dobu odkládali. Ale také abyste se zaměřili na své nitro. Kolik času trávíte sami se sebou? Nejste příliš zaneprázdněni péčí o rodinu, dětmi, partnerem nebo přáteli a nezapomínáte trošku sami na sebe? Pokud ano, pak dnes je skvělý den to zastavit. Naučte se věnovat čas také sobě. Dejte se na první místo, protože jedině tak budete spokojeni. V opačném případě můžete pociťovat frustraci, beznaděj a pocit, že jste na všechno sami.

Čtěte také: Velký horoskop na červen: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

V práci přestaňte pracovat za druhé. Zatímco vy pomáháte kolegům, ti už jsou dávno doma a baví se. I když je šlechetnost a pomoc bližnímu jistě úžasná vlastnost, nezaměňujte ji s využíváním. Není váš problém, že kolega celou pracovní dobu propovídal a teď nestíhá. Neberte na sebe zodpovědnost druhých. Zbytečně ztrácíte čas, který byste mohli věnovat sobě.

Tato karta vás nabádá, abyste se dál rozvíjeli. Přihlaste se na kurz španělštiny, osvojte si základy netradičních tanců, zkuste zajít na keramiku nebo na zajímavou přednášku či výstavu. Máte velkou šanci potkat někoho, kdo vám pomůže nastartovat úplně novou kariéru, která vás bude bavit. Tak ať dotyčnou osobu neminete. Byla by to škoda. Buďte otevření novým příležitostem a učte se z každé zkušenosti, kterou vám život přináší.

Sdílejte článek
Štítky karty andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne