Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zaměřoval se na sklepy. Zloděj nepohrdl kufrem ani kompotem

Až pět let za mřížemi hrozí zloději, kterého policisté v uplynulých dnech poslali do vazby. Zkušený recidivista se zaměřoval zejména na sklepní kóje na území Jablonce.

A ve svém počínání opravdu nelenil. Během pěti měsíců si přivlastnil nejrůznější věci v celkové hodnotě více jak 112 tisíc korun. „Za použití násilí, zpravidla způsobeném odstraněním visacího zámku, vnikl do čtyř sklepních kójí v bytových domech,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Z dobitých prostor si následně zloděj vše. Od kol a oblečení přes kufry až po nejrůznější potraviny jako jsou kompoty, konzervy nebo nejrůznější nápoje. „Dále z volně přístupného prostoru domu v ulici Na Výšině odcizil elektrickou koloběžku a ze zahrady u domu v ulici Vítězslava Nezvala po překonání jeho oplocení z pletiva ukradl sekačku na trávu,“ komentovala Sochorová.

Identita muže nebyla policistům neznámá. Šlo totiž o recidivistu, který byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost potrestán již patnáctkrát. Nyní si výtečník počká ve vazbě na další rozsudek soudu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, policie, Jablonec, krádež, recidivista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaměřoval se na sklepy. Zloděj nepohrdl kufrem ani kompotem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.