Bývalý reprezentant Vácha končí ve 34 letech s fotbalem

27.05.2023, 13:35
Aktuality

Bývalý reprezentant Lukáš Vácha ukončí ve 34 letech hráčskou kariéru. Oznámila to na klubovém webu Sparta, kde Vácha působí jako hrající asistent trenéra v druholigovém B-mužstvu.

Vácha začal s fotbalem v konkurenční Slavii, posléze hrál i v Jablonci, Ostravě a Liberci. Do Sparty přišel v roce 2013 a hned v první sezoně přispěl k zisku titulu, na který letenský klub letos po devíti letech navázal.

Ligovým mistrem byl Vácha i s libereckým Slovanem. Později jeho kariéru poznamenaly zdravotní potíže, k poslednímu prvoligovému utkání nastoupil v prosinci 2018. Poté se stal kapitánem sparťanské rezervy, které pomohl k postupu do druhé ligy.

V nejvyšší soutěži odehrál Vácha 215 duelů a vstřelil 12 gólů, v reprezentaci si připsal osm startů.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
PBLead

Takze vlastně žádná změna. Fotbal už nehraje 5 let.

Reagovat
risk je zisk

lol, stačila expreska. Možná ani to ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele