Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Harry a Meghan prý honičku s paparazzi zveličili: Pár byl označen za lháře

Harry a Meghan.
Zdroj: profimedia
+ Další 2 fotografie
Harry a Meghan

Princ Harry a Meghan Markle na sebe opět upoutali pozornost. Několik novinářů je podle jejich slov agresivně pronásledovalo po udílení cen v New Yorku. Pár se snažil paparazzi setřást a odehrála se tak téměř dvouhodinová honička. Nyní informoval zahraniční web Marca o tom, že Harry s Meghan byli označeni za kompulzivní lháře, protože celou událost prý extrémně zveličili a v podstatě o nic nešlo. 

Princ Harry a Meghan Markle prožili nepříjemnou událost. Na cestě z udílení cen se na jejich auto pověsili novináři. Slavný pár ve snaze uniknout se stal součástí dvouhodinové honičky ulicemi New Yorku. Zahraniční web Marca nyní uvedl, že celá honička je zpochybňována a Harry s Meghan byli dokonce označeni za lháře.

Britský moderátor Dan Wootton si rozhodně nebral servítky a celou potyčku označil za frašku. Hvězdný pár nazval kompulzivními lháři. Incident se zdál podezřelý i samotnému starostovi města Ericu Adamsovi. Ten zmínil, že se mu nechce věřit, že by se v rušném, provozem zmítaném New Yorku mohla odehrát dvouhodinová honička ve vysoké rychlosti.

Mluvčí dvojice měl přitom o situaci jasno. "Neúnavné pronásledování ze strany paparazzi trvalo více než dvě hodiny a málem vyústilo v katastrofu," sdělil v prohlášení, které zveřejnila BBC. I Chris Sanchez, člen bezpečnostního týmu, byl v šoku. Podle něj měli fotografové několikrát jet na červenou, po chodníku a pár fotili za jízdy.

Nenazval bych to honičkou, říká řidič

Navzdory děsivě znějícím komentářům vévoda a vévodkyně ze Sussexu dorazili v pořádku, k žádným zraněním nedošlo. Situaci neshledává dramatickou ani řidič pracující pro královskou rodinu Sukhcharn Singh. "Nemyslím si, že bych to nazval honičkou, nikdy jsem neměl pocit, že jsem v nebezpečí. Nebylo to jako automobilová honička ve filmu. Byli potichu a vypadali vyděšeně, ale je to New York – je to bezpečné,” vyjádřil se pro Washington Post.

Není divu, že se tak začaly objevovat spekulace o tom, jak to celé ve skutečnosti probíhalo. Někteří tvrdí, že šlo téměř o katastrofu, ve které mohli být ohroženi i další řidiči a chodci, sám řidič v tom na druhou stranu takové drama nespatřuje. Jak je známo, matka Harryho princezna Diana při jedné z automobilových honiček s fotografy zemřela. Není tedy divu, že incident s Harrym a Meghan otřásl a vnímali ho velice intenzivně.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy