Ligue 1 - preview 37. kola: PSG je bod od titulu

27.05.2023, 09:01
Previews
Lionel Messi a Kylian Mbappé (© AFP)

PSG se představí ve Štrasburku a hodlá potvrdit další mistrovský titul, stejně tak jako je RC Lens blízko k přímému postupu do Ligy mistrů. Na druhé straně tabulky je v kritické situaci Nantes.

Angers SCO - ES Troyes

sobota 21:00

Minimálně na jeden rok se Ligue 1 rozloučí se stadionem Jeana-Bouina - domovinou SCO Angers. Klub na řece Loiře už s předstihem sestupuje do nižší soutěže a zápas s Troyes bude posledním vystoupením před vlastními fanoušky. Také hosté mají jistotu sestupu, takže o nic zásadního nepůjde.

Angers zažije smutné loučení. Tradiční tým Ligue 1 padá do nižší soutěže a na jak dlouho to bude, zůstává v tuto chvíli nejasné. Jedinou jistotou je, že proti Troyes odehraje Angers v této sezoně poslední utkání před vlastními diváky.

Les Scoïstes se nevyhrabali z výsledkového marasmu a uplynulé týdny na tom nic nezměnily. Poslednímu celku soutěže se dál nedaří, i když je remíza 2:2 ze hřiště Remeše pozitivním výsledkem, na výhru se opět nedosáhlo.

Podobně si vedlo v minulém kole i ES Troyes. Remíza 1:1 se Štrasburkem stvrdila sestup a ve zbývajících kolech už půjde jen o důstojné loučení.

Do sestavy Les Scoïstes se vrací brankářská jednička Paul Bernardoni, zatímco trio Faouzi Ghoulam, Amine Salama a Souleyman Doumbia bude scházet. Ani Troyes nebude kompletní, chybějí Gauthier Gallon, Yoann Salmier, Florian Tardieu, Renaud Ripart i mladíci reprezentující Francii do 20 let - Wilson Odobert a Alexis Tibidi.

Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Thioub, Valery, Hountondji, Bamba, Sabanović - Abdelli, Mendy, Hunou - Sima, Niane

ES Troyes - pravděpodobná sestava:
Lis - Bruus, Rami, Palmer-Brown - Balde, Kouamé, Chavalerin, Conte - Lopes, Ugbo, Larouci

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 4.01 - 3.79

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Clermont Foot - FC Lorient

sobota 21:00

Upřímně se moc nečekalo, že by se Clermont mohl ve svém teprve druhém ročníku Ligue 1, do níž proklouzl poprvé v historii v roce 2021, držet v tabulce tak vysoko. Teoreticky ještě může skončit jako sedmý, fakticky se ovšem bude v závěru sezóny snažit ubránit současnou osmou příčku. Domácí rozlučku s obecně úspěšným obdobím podnikne v duelu s Lorientem.

Především by se pak Les Lanciers chtěli prezentovat lépe než před týdnem na půdě Brestu, který nakonec utnul jejich úctyhodnou šňůru sedmi zápasů bez porážky. Během ní mimochodem urvali z možných jednadvaceti bodů parádních devatenáct! Lorient by pro ně mel představovat soupeře jistě rovnocenného, vždyť ten se nachází jen o dvě pozice a jeden bod pozadu.

Les Merlus bezpochyby prožívali daleko lepší časy na podzim. Zimní přestupové okno však notně zamávalo s jeho kádrem, pryč se pakovali především klíčové ofenzivní prvky Dango Ouattara a Terem Moffi, a najednou tak bretaňský soubor poněkud začal ztrácet dech. Spadl tedy do středu průběžného pořadí, ve kterém se vlastně následně pohyboval celou dobu. Nutno ale podotknout, že vlastně nikdy nebyl nijak nebezpečně blízko sestupovému pásmu, což ostatně můžeme tvrdit též o Clermontu.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.48 - 3.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Lille OSC - FC Nantes

sobota 21:00

V některých utkáních předposledního kola Ligue 1 se zřejmě někteří účastníci v přátelštějším duchu porvou o nějaký ten bodík navíc. Jinde se však může konat nesmlouvavá řežba o každý decimetr prostoru. A výjimkou by nemusel být ani duel Lille s Nantes, jimž jde pořád o dost. Konkrétně v případě domácích hovoříme o pohárové Evropě, u hostů pak o ligové záchraně.

LOSC si před týdnem po vítězství nad třetí Marseille výrazně řeklo o udržení páté příčky. Lépe řečeno vzkázalo šestému Rennes, sedmému Lyonu a vlastně i čtvrtému Monacu, že si chce zahrát v příští sezóně aspoň Konferenční ligu. Právě současné postavení svěřenců trenéra Paula Fonsecy v tabulce takovou odměnu zaručuje. O dvě vstupenky do evropských pohárů se poperou právě všichni čtyři zmínění, ačkoli je třeba dodat, že Les Gones jsou v tomto ohledu v hodně nezáviděníhodné pozici.

Na evropské scéně se mimochodem letos pohybovalo právě Nantes. A velmi slušně. Jenže prakticky hned po vypadnutí z Evropské ligy chytlo takovou krizi, až zabředlo do sestupového pásma. Odvolával se kouč Antoine Kombouaré, dočasně se povolal z juniorky Pierre Aristouy. Panika zkrátka byla na místě. Vždyť ani nyní v závěru sezóny Kanárci nemají situaci ve svých rukou. Pokud jejich největší konkurent z Auxerre dvakrát zvítězí a Štrasburk odklepne minimálně jednu byť jen upachtěnou plichtu, nebudou moci vůbec nic dělat a poroučí se do Ligue 2.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.75 - 7.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - OGC Nice

sobota 21:00

Francouzská nejvyšší soutěž pomalu a jistě směřuje ke svému konci a v tomto utkání nejde ani jednomu ze soupeřů v podstatě už o nic. Nice neprožilo úplně nejlepší sezónu a do pohárové Evropy se tentokráte nedostane, protože mu patří devátá pozice s dvaapadesáti body a za pátým Lille už zaostává o propastných jedenáct bodů. Nyní se pokusí uspět v Montpellieru, jenž doposud posbíral o pět bodů méně a je dvanáctý.

OGC se díky pátému místu v uplynulém ročníku probojovalo do předkola Konferenční ligy a v ní si vůbec nevedlo špatně, protože ovládlo svou základní skupinu a poté se ve vyřazovací fázi probojovalo až do čtvrtfinále, kde těsně vypadlo se švýcarskou Basilejí. Na ligové scéně se mu však tolik nedařilo a zaznamenalo příliš mnoho ztrát. Poslední dobou taktéž předvědělo nevyrovnané výkony, jelikož například porazilo silné Rennes (2:1), ale poté prohrálo ve Štrasburku (0:2) a naposledy se jen rozešlo smírně bez branek s Toulouse.

Montpellier v minulých týdnech stabilizoval své výkony a i díky nim si s předstihem zajistil udržení prvoligové licence, teď by rád zabojoval o horní polovinu Ligue 1. Před necelými třemi týdny sehrál velmi netradiční přestřelku v Lyonu, kde prohrál po divokém výsledku 4:5, následně remizoval s Lorientem (1:1) a pak nedal šanci zachraňujícímu se Nantes (0:3). Svému soupeři má rozhodně o vracet, protože v polovině ledna s ním utrpěl obrovský debakl 1:6.

Lodivod Nice Didier Digard se znovu musí vypořádat s celkem početnou marodkou, na které se nacházejí Pépé, Ndayishimiye, Thuram, Antoine Mendy a Aaron Ramsey. Jeho protějšek Michel Der Zakarian postrádá Fayada s Germainem a jistotu startu nemají ani Bertaud s Makouanou.

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Sacko, Kouyate, Esteve, Sylla - Chotard, Ferri - Nordin, Savanier, Mavididi - Wahi

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Atal, Todibo, Dante, Lotomba - Rosario, Boudaoui, Beka Beka - Bouanani, Moffi, Laborde

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.67 - 3.07

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Stade Reims

sobota 21:00

Nebyla to pro Lyon jednoduchá sezóna. Do rozjetého vlaku naskakoval trenér Laurent Blanc, jenž musel hasit požár po Peterovi Boszovi, a ve finále si nevedl úplně špatně. Zároveň klub měnil majitele, nakonec odešel i dlouholetý prezident Jean-Michel Aulas, a přenechal místo svému nástupci Johnovi Textorovi. Při rozlučce s vlastními fandy Les Gones vyzvou Remeš.

Blanc se snažil, co mohl. Několikrát na tiskovkách opakoval, že má především mladé mužstvo, které se ještě učí. Ovšem pozor, nebyla to jen slova výmluvy. Byl na kabinu velmi přísný, umí ji asi pořádně sepnout. A pokaždé, když v této rovině hovořil, dodal, že neexistuje žádná omluva pro chyby, jaké jeho tým v mnoha případech napáchal.

Tak jako tak musí vládnout v Lyonu trochu zklamání z faktu, že se znovu, podruhé během uplynulých třech sezón, zřejmě neprobojuje na pozice zaručující účast v evropských pohárech. Ještě jednou připomeneme, že možná, matematická možnost totiž stále existuje. Není ovšem moc pravděpodobné, že by Olympique ještě v závěrečných dvou kolech dohnal čtyřbodovou ztrátu na páté místo, navíc musí doufat také v další nezdary šestého Rennes.

Pro celý OL bude tenhle mač představovat především rozlučku s Aulasem. Tenhle funkcionář působil v klubu už od roku 1987 nepřetržitě až doteď. A není snad jediného fanouška, který by jeho jméno neznal. "Pro všechny to bude velmi dojemné,” povídal lyonský forvard Alexandre Lacazette, který mimochodem stále bojuje o korunu nejlepších střelců Ligue 1. "Víme, že pro nás udělal mnoho. Každý si uvědomuje, jakou práci tady zanechal. Byl to on, kdo zařadil Lyon na mapu Evropy.”

Remeš jednu dobu byla na očích prakticky celé Evropy. Především jako velké vzezření působil nesmělý, nepříliš zkušený kouč Will Still. Chlapík, co se prý k tomuto řemeslu přiklonil také kvůli několika hodinám hraní počítačové hry Football Manager.

Táhl svou ekipu teprve ve svých třiceti letech k úctyhodné sérii bez porážky, přitom původně měl být jen dočasnou náhradou za Óscara Garcíu. Stillovo kouzlo každopádně jako by v posledních týdnech trochu sláblo, i proto by hosté velmi rádi uspěli, aby si dál nekazili reputaci po takovém ročníku, který jistě přinesl spousty úspěchů.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.61 - 5.17

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Stade Brestois

sobota 21:00

Olympique Marseille nastoupí k poslednímu domácímu zápasu a jeho soupeřem bude nevyzpytatelný Stade Brest. Favorit je na slavném stadionu Stade Vélodrome jasný, přestože první zápas mezi oběma soupeři skončil v srpnu remízou.

Hlavní rozdíl mezi oběma celky je v postavení v tabulce. OM je třetí a na tom už se nejspíše nic nezmění. Ani celkové postavení Brestu nedozná výraznějších změn a tak na Stade Vélodrome o nic zásadního nepůjde. Mimochodem Brest je v tabulce až čtrnáctý.

Olympique Marseille splnil hlavní cíl a obsadil jednu z příček, která znamená Ligu mistrů. Přesto se možná čekalo více. Les Phocéens se nikdy plnohodnotně nezapojili do boje o titulu a i když se vedoucí příčce přiblížili, pokaždé následoval výkonnostní pád. Marseille už nemůže skončit na horším než třetím místě a teoreticky ještě může poskočit na druhou příčku, byť to není moc pravděpodobné.

Větší šanci na posun má Brest, ale ani on si nemůže příliš vyskakovat. Nejlépe se umístí na třinácté pozici, na kterou v tuto chvíli ztrácí tři body. Brest na rozdíl od OM v minulém kole vyhrál a 2:1 přetlačil Clermont. Šlo zároveň o druhou výhru v řadě a pátou od začátku dubna.

Zápas ze srpna loňského roku skončil remízou, ale jinak hovoří vzájemná bilance ve prospěch OM. Není to však dlouho, co Brest na Stade Vélodrome překvapivě vyhrál. Stalo se tak v roce 2021.

Za Olympique nenastoupí hvězdný Dimitri Payet, ani Samuel Gigot, Amine Harit či Azzedine Ounahi. Igor Tudor může dát šanci i méně vytěžovaným hráčům, protože fakticky už domácím o nic nepůjde. Dvě absence hlásí Brest, konkrétně se jedná o Noaha Fadigy a Loica Rémyho.

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
López - Mbemba, Balerdi, Kolašinać - Clauss, Veretout, Rongier, Kabore - Malinovskyi, Under - Sánchez

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne - Lees-Melou, Belkebla - Honorat, Del Castillo, Le Douaron - Mounie

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.26 - 9.23

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

RC Lens - AC Ajaccio

sobota 21:00

Lens prožívá jednu ze svých nejlepších ligových sezón tohoto tisíciletí a nyní mu chybí poslední krok k tomu, aby si zajistilo skupinovou fázi Ligy mistrů pro nadcházející sezónu. RC totiž doposud vybojovalo parádních sedmaosmdesát bodů a ještě má i teoretickou šanci na mistrovský titul, protože za vedoucím PSG zaostává o bodů šest. Nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti Ajacciu, které naopak sestupuje do druhé ligy.

Domácí celek se radoval z triumfu v nejvyšší soutěži jen jednou a to v sezóně 1997/1998, o čtyři roky později skončil druhý. Nicméně pak se poroučel do druhé ligy a teprve v ročníku 2019/2020 se plnohodnotně vrátil mezi elitu. Dvě kola před koncem drží před třetí Marseille pětibodový náskok, a pokud tedy v sobotu dle očekávání zvítězí, tak ho o hlavní fázi nejprestižnější evropské klubové soutěže již nikdo nepřipraví.

Svěřenci trenéra Francka Haiseho zvítězili v Ligue 1 pětkrát za sebou a porazit například dokázali úhlavní konkurenty Monaco (3:0) i Marseille (2:1). Uplynulý víkend zavítali do Lorientu a mohli se radovat z výhry 3:1, která je k vysněnému cíli výrazně přiblížila. "Máme za sebou skvělý rok a v současnosti schází udělat poslední krok k tomu, abychom se zapsali do historie. Avšak stále není nic rozhodnuté a my musíme nechat na trávníku úplně všechno," prohlásil Haise s velkým odhodláním v hlase.

AC jako nováček této sezóny nedokázalo držet krok s konkurencí a od konce února se naprosto sesypalo, jelikož v předchozích jedenácti duelech získalo jen dva body a momentálně neskórovalo dlouhých 464 minut. V tuto chvíli mu patří až osmnáctá pozice s třiadvaceti body a na šestnácté Auxerre má ztrátu jedenácti bodů. S Lens se v tomto ročníku utkalo hned ve 2. kole a uhrálo s ním překvapivou bezbrankovou remízu.

Domácí nemohou využít služeb Frankowskiho kvůli trestu za žluté karty, mimo hru zůstávají Fortès, Fariñez a zřejmě i Cabot. Hosté přijedou bez vykartovaného dua Mangani - Alphonse, na trávníku se zřejmě neobjeví ani Belaili, Cimignani, Hamouma, Marchetti či Mayembo.

RC Lens - pravděpodobná sestava:
Samba - Medina, Danso, Gradit - Sotoca, Fofana, Abdul Samed, Machado - Fulgini, Thomasson - Openda

AC Ajaccio - pravděpodobná sestava:
Leroy - Youssouf, Vidal, Gonzalez, Avinel - Bayala, Coutadeur, Barreto, Spadanuda - El Idrissy, Soumano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 10.40 - 33.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Paris Saint-Germain

sobota 21:00

Opravdu jenom rovina teoretických skutečností může obrat PSG o jeho historický jedenáctý titul. Matematicky sice je možné, aby ho Lens ještě předehnalo, muselo by však doufat, že se Pařížané dopracují pouze ke dvěma porážkám, zároveň by přitom muselo dvakrát zvítězit o spoustu gólů. Tak jako tak Les Parisiens bezpochyby nemíní ve Štrasburku nijak spekulovat.

Po šestatřiceti odehraných kolech byla pařížská družina v plusu o 50 branek, co se týče rozdílu mezi těmi inkasovanými a vstřelenými, zatímco Les Sang et Or o 34 přesných zásahů. Ti se mimochodem na první místo mohou dostat opravdu pouze v případě, že PSG prohraje nejen teď na alsaské půdě, avšak zároveň i příští týden doma s Clermontem. Tři body přitom celek ze severu Francie potřebuje urvat jak v souběžně hraném klání s Ajacciem, tak následně v Auxerre, a pak doufat, že stáhne ono markantní manko, jaké má právě v sumárním skóre.

Aby se však hosté nemuseli nijak ohlížet na výsledky svého soupeře, stačí jim k ligovému prvenství získat remízu v závěrečných dvou střetech. "Zvítězili jsme v Auxerre, takže jsme Lens nechali jen malou naději na úspěch,” uvědomoval si po předešlé výhře v Burgundsku pařížský stratég Christophe Galtier. "Čeká nás každopádně nyní těžký zápas. Doufám, že vyhrajeme, abychom pak titul mohli oslavit doma s našimi fanoušky,” přál by si.

Domácí by pařížskému gigantovi nemuseli klást malý odpor, pořád totiž nemají na sto procent vyřešenou otázku záchrany. Ano, šestibodový odstup se zdá být dostatečný. Na druhou stranu pořád zřejmě musí i ty největší optimisty strašit fakt, že v případě dvou vítězství Nantes s Auxerre a naopak dvou nezdarů Le Racingu se může konat sestup. Jakkoli mimochodem hovoří ve prospěch Les Bleu et Blanc aktuálně výrazně lepší skóre oproti oběma zmíněným soupeřům.

Je pravda, že o udržení Štrasburku na nejvyšším levelu se v tuto chvíli prakticky vážně nepochybuje. Ten v nedávných týdnech totiž zabral v pravý okamžik, urval na své konto několik důležitých skalpů, a bylo by z jeho strany velmi nezodpovědné, aby se ještě poroučel o patro níže. V podstatě mu stačí k jistotě fakt, že Nantes či Auxerre v jednom ze dvou posledních vystoupení nebudou bodovat naplno. "PSG je silnější než my. A my to víme,” povídal domácí lodivod Frédéric Antonetti. "Je paráda se na PSG dívat. Hlavně pak na Lionela Messiho, on je prostě Monsieur fotbalu. Možná se někdy po hřišti plouží, i tak rozumí hře na hřišti více než kdokoli jiný,” vysekl poklonu Argentinci.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.03 - 4.36 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Stade Rennes - AS Monaco

sobota 21:00

Jako pohárové semifinále. Alespoň tak tenhle duel nazval domácí kouč Bruno Génésio. Jeho slova přitom rozhodně mají něco do sebe, především pak pro jeho mužstvo. Na závěr sezóny musí Rennes ve dvou střetech bezpodmínečně uspět, aby ještě dokázalo dohnat manko aspoň na pátou příčku. Jenže zrovna hned úvodní mač proti Monacu představuje složitou překážku.

Knížecí celek v uplynulých týdnech rozhodně nehrál žádný prim, a nejenže ztratil nadobro možnost usilovat o pozice zajišťující Ligu mistrů pro příští ročník, zároveň si taktéž notně zkomplikoval situaci ohledně jakéhokoli postupu do pohárové Evropy. Pouze páté místo takovou výsadu zaručuje. Zatím je čtvrtý, jenže hned za ním je Lille vzdálené na rozdíl pouhých dvou bodů, přičemž nynější protivník na třech.

Domácí neměli v předešlých dvou vystoupeních větší problémy, sestupující celky Troyes i Ajaccio srazili na kolen sumárním počtem devíti vstřelených branek, přičemž žádný neinkasovali. I proto jsou proti aktuálně nevalně působícímu klubu z jihu Francie stavěni do role mírného favorita. "Jsme za takový počet gólů rádi, protože konečné skóre ve finále může rozhodovat o pořadí,” těšilo Génésia. "Bylo pro nás i dobře, že Monaco naposledy prohrálo v Lyonu. Teď nás čeká, a pojmenujme to takhle, jakési semifinále. Doufám, že nám hodně pomohou naši fanoušci.”

O tomto víkendu se bude v Monackém knížectví konat prestižní motoristický podnik Formule 1, takže ASM zkrátka i podruhé v řadě bude hrát venku. Další jeho porážka by každopádně mohla mít na úspěšnost této sezóny velký vliv. Pokud by Rennes uzmulo tři body, s bretaňským protivníkem by byla parta trenéra Philippeho Clementa najednou bodově na stejné úrovni. A to má navíc výrazně horší skóre než Les Rennais a vlastně i Lille.

V minulých dnech se mimochodem objevily zprávy, že by Clement mohl během léta opustit kormidlo Les Monégasques. "Vůbec si takové otázky nekladu,” vzkazoval. "Stále mi tu zbývá ještě jeden rok smlouvy. A chci tu zůstat. Musíme se ale jako tým zlepšovat. V poslední době jsme nedosahovali na takovou výkonnost, jakou jsme vykazovali dříve. Je potřeba v příštích dvou týdnech opravdu tvrdě pracovat, pokud si chceme zahrát velké zápasy v dalším ročníku,” uvědomoval si.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.97 - 3.42

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Toulouse FC - AJ Auxerre

sobota 21:00

Statečně se naposledy rvalo Auxerre v souboji s favorizovaným PSG. Nakonec ovšem žádný bod nevydolovalo, a i nadále se tak nachází nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Naštěstí pro něj jeho největší konkurent z Nantes v boji o udržení se taktéž padnul, a tak burgundský výběr stále chová náskok jednoho bodu. Teď venku narazí v důležitém střetnutí na Toulouse.

Zatímco svěřenci kouče Philippeho Montaniera na závěr této sezóny oslavují návrat do Ligue 1 nejen splněním hlavního cíle, tedy pojištěním prvoligové příslušnosti, ale zároveň také dost nečekaným triumfem v Coupe de France, pak jejich protivník, s nímž ještě loni mimochodem působili v Ligue 2, má o hodně nepříjemnou zábavu rozhodně postaráno.

Kdyby jako obvykle padaly z francouzské nejvyšší soutěže jen dva až tři celky, dávno by si i Auxerre užívalo konec ročníku bez bázně a strachu. Jenže vedení Ligue 1 se zkrátka rozhodlo pro zúžení počtu účastníků, a tak napřímo poputují o patro níže hned čtyři kluby. Žádná baráž, žádná možnost nápravy. Sestup již mimochodem spolkl s velkým předstihem Angers, následně pak i Ajaccio s Troyes.

Pro AJA představuje tenhle mač možná klíčovou složku pro záchranu. Honit totiž pak doma nějaké body proti aktuálně druhému Lens by bylo předem hodně nepříjemné. "Chci si ze zápasu pamatovat hlavně to pozitivní. Mnoho týmů by se totiž sesypalo po situaci, ve které jsme byli,” hodnotil hostující stratég Christophe Pélissier minulé klání proti pařížskému gigantovi, v němž jeho družina rychle prohrávala o dvě branky. "Důležitá je v tu chvíli mentální síla. A kluci ukázali, že bojovat umějí,” těšilo ho.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.79 - 3.24

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
36
27
3
6
86 : 36
84
2
RC Lens
36
23
9
4
62 : 28
78
3
Olympique Marseille
36
22
7
7
66 : 37
73
4
AS Monaco
36
19
8
9
69 : 54
65
5
Lille OSC
36
18
9
9
62 : 42
63
6
Stade Rennes
36
19
5
12
65 : 38
62
7
Olympique Lyon
36
17
8
11
61 : 44
59
8
Clermont Foot
36
15
8
13
40 : 47
53
9
OGC Nice
36
13
13
10
42 : 34
52
10
FC Lorient
36
14
10
12
50 : 50
52
11
Stade Reims
36
12
15
9
44 : 39
51
12
Montpellier HSC
36
14
5
17
60 : 58
47
13
Toulouse FC
36
12
8
16
48 : 55
44
14
Stade Brestois
36
10
11
15
41 : 51
41
15
Racing Strasbourg
36
9
12
15
49 : 56
39
16
AJ Auxerre
36
8
10
18
33 : 59
34
17
FC Nantes
36
6
15
15
35 : 53
33
18
ES Troyes
36
4
11
21
43 : 78
23
19
AC Ajaccio
36
6
5
25
22 : 71
23
20
Angers SCO
36
3
6
27
31 : 79
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele