Andělský horoskop na červen: Beranům slibuje anděl Kamael dokonalou harmonii a klid, Štíry anděl Asrael nasměruje na správnou cestu

Andělský horoskop na červen: Beranům slibuje anděl Kamael dokonalou harmonii a klid, Štíry anděl Asrael nasměruje na správnou cestu
Každý by si přál vědět, jestli nad ním bude stát v příštím měsíci jeho anděl strážný. A díky našemu andělskému horoskopu na měsíc červen tuto možnost získáváte právě teď.

Každé znamení má svého anděla, který mu ukazuje cestičku. Jaká cestička je pro vás připravena v měsíci červnu? To zjistíte na následujících řádcích, které jsou andělským horoskopem na červen 2023. Bude muset být váš anděl v pohotovosti, nebo naopak vás čeká zcela bezproblémový měsíc? To zjistíte právě teď.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

V červnu pocítíte nárůst síly, která vás povzbudí k novým úspěchům. Je ale velmi důležité to nepřehánět, abyste nezapomněli na odpočinek a správnou životosprávu. V důsledku přetížení by se totiž mohlo vaše zdraví podlamovat.

V rodinných záležitostech i v osobních záležitostech slibuje váš anděl Kamael dokonalou harmonii a klid. Takže i v těch nejkontroverznějších otázkách snadno naleznete s vašimi blízkými společnou řeč.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

V červnu bude důležité pamatovat na své povinnosti a úkoly, ale nezapomínejte ani na svůj osobní život. Snažte se vměstnat pracovní úkoly do pracovní doby a zbytek času věnujte rodině a přátelům. V práci mohou nastat určité potíže, ale pokud zůstanete trpěliví a vytrvalí, všechny problémy se vyřeší, a to i díky andělovi Hagielovi.

Buďte trpěliví a vytrvalí
Buďte trpěliví a vytrvalí | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Červen 2023 bude pro vás jakožto Blížence příznivé období. Možná si konečně splníte svůj sen a otevřete si vlastní podnikání. Zkuste využít svou kreativitu a nebojte se riskovat. Ve vašem osobním životě na vás čekají noví známí a pestré emoce.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Červen v andělském horoskopu je pro Raka vynikající období k nápravě předchozích chyb a omylů. Nyní jsou na vaší straně nejen cenné zkušenosti z minulosti, ale také anděl Gabriel. 

Rozhodně svou šanci tedy nepropásněte, nemusí se již opakovat. Raději se ale držte dále od lidí, kterými si nejste jistí. 

Lev (23. 7. až 22. 8.)

V červnu 2023 byste měli být aktivnější a energičtější. Možná budete muset udělat některá důležitá rozhodnutí, která ovlivní váš život. Nebojte se dělat chyby a nenechte se odradit, když se něco pokazí. Je důležité pamatovat na své sny a cíle, a jít za nimi vytrvale a odvážně - pomůže vám s nimi i anděl Michael. Osobní život může též přinést nějaké potíže, ale snažte se o své blízké nepřijít a dopřejte jim dostatek času. 

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Červen by měl být uvolněnější a umožňovat naplno se ponořit do atmosféry blížících se letních prázdnin. Možná se vám také podaří udělat nějaké objevy v profesní oblasti a získat uznání od svých kolegů. Důrazně se doporučuje neskrývat své pocity a emoce před blízkými, a naopak je dávat otevřeně najevo.

Dejte na jevo své emoce
Dejte najevo své emoce | Zdroj: Gearstd / Shutterstock

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Díky osvícení od anděla Hagiela budete schopni naplánovat své vlastní cíle a cestu k jejich dosažení. Hlavní pro vás bude neohlížet se a neposlouchat pesimistické komentáře skeptiků, které by vám v tom mohli bránit.

Na konci měsíce se vám doporučuje věnovat pozornost svému zdraví, neboť imunita může být oslabena.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

V červnu 2023 se ocitnete na rozcestí a budete muset ve svém životě učinit důležitá rozhodnutí. Možná budete muset přehodnotit své cíle a priority. Nepřemýšlejte ale dlouho, jednejte na základě svých intuitivních pocitů a s jistotou jděte za svým cílem - anděl Asrael vás nasměruje na správnou cestu.

Snažte se také udržovat zdravý životní styl, cvičit a jíst správně, abyste udrželi své tělo v dobré kondici. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Začátek léta pro vás bude obdobím významných a odvážných změn. Nyní bude díky andělovi Zadkielovi štěstí na vaší straně, takže i malé úsilí a činy přinesou skvělé výsledky. Ve finančních záležitostech také máte předpovězeny zisky. 

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Nedoporučuje se vám nechávat nic na poslední chvíli. Andělský horoskop na červen totiž varuje, že tento měsíc může být pracovně i v osobním životě velmi nabitý. Proto je důležité umět organizovat a plánovat dopředu. Otevřou se vám každopádně nové perspektivy a příležitosti.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

V červnu byste neměli dělat o lidech unáhlené závěry, lepší je pokusit se je lépe poznat - s tím vám pomůže i anděl Uriel. Nezapomínejte ani na své koníčky, pomůže vám to dobře zrelaxovat a užívat si života. 

Ryba (21. 2. až 20. 3.)

Červnový andělský horoskop pro Ryby říká, že vás bohužel potká napětí a stres. Pamatujte však, že všechny problémy mají řešení a v této fázi roku rozhodně neztrácejte odvahu, neboť i anděl Asariel vám dodá potřebnou energii. 

Je ale důležité upřednostňovat a nezapomínat na své blízké, kteří vám vždy byli oporou. Vyzkoušet můžete i meditaci nebo jógu, abyste se naučili, jak lépe zvládat své emoce a jak se efektivněji dostat ze stresových situací.

Zdroje článku: