Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nečekané spojení. Richard Müller natočil duet s Emmou Smetana. Reakce nikoho nepřekvapí

Richard Müller  a Emma Smetana
Zdroj: Se svolením Emmy Smetana
+ Dalších 9 fotografií
SONG

Dokázala to. Zpěvačka a herečka Emma Smetana (35) si v poslední době na zajímavé příležitosti vůbec nemůže stěžovat. Jak jsme již informovali, dostala hlavní roli v chystaném podzimním historicko-romantickém fantasy seriálu TV Prima o cestování časem, kromě toho se jí podle informací eXtra.cz podařilo, že ústřední píseň s ní k pořadu nazpíval legendární slovenský zpěvák Richard Müller (61).

Richard Müller: Emma Smetana je milé stvoření

„Bylo to maximálně sympatické a milé stvoření. Udělala melodii a její přítel udělal text. Sedli jsme si, bylo to velmi příjemné.“ řekl eXtra.cz zpěvák Richard Müller ke své spolupráci na duetu Tahle jedna vteřina s výrazně mladší kolegyní Emmou Smetana.

Skladbu uslyšíme v polovině června (připravuje se i videoklip), intenzivně ji asi bude propagovat i TV Prima, až spustí reklamní kampaň na své horké seriálové želízko v podzimním vysílacím schématu.

„Nejsem úplně fanynkou hudby Emmy, ale musím přiznat, že ta ústřední písnička seriálu se jí dost povedla,“ prozradila nám pod příslibem anonymity jedna z členek štábu.

A jak se k tomu vyjádřila sama Emma?

Tajný název seriálu

O připravovaném seriálu jsme informovali exkluzivně již dříve. Nyní je tu pár dalších podrobností. „Už pár týdnů se natáčí v ateliéru v pražských Malešicích hned naproti ZOO a vše jde od ruky bez větších zádrhelů. Zhruba půlka jsou interiéry, půlka exteriéry. Nejzajímavější na tom ale budou historické kostýmy, na nich si dali hodně záležet,“ doplnil pro náš web další člověk ze štábu s tím, že zatím se počítá s názvem seriálu Damián a Eliška: Láska přes staletí. Přesně tak se totiž jmenují postavy ústřední dvojice, které ztvárňují Robert Urban a právě Emma.

Emma sama si moc dobře uvědomuje, jak moc se jí nyní daří. Děkuju osudu za to, jak nenormálně hodnej na mě v poslední době je,“ napsala na svém Instagramu.

„Diváci se budou moci těšit i na hlavního zloducha. Záporáka bude představovat Petr Vaněk. Jeho postava odhalí, že Damián je z minulosti, a snaží se přijít na kloub tomu, jak se do ní dostává. Hodně lidí by asi napadlo, že by bylo fajn vrátit se o pár staletí zpátky, že by mohli své znalosti zneužít k vlastnímu obohacení. A tak přemýšlí i on. Bude to zajímavý příběh,“ slíbily již dříve zdroje z televize, kde je ale oficiálně na celý projekt informační embargo.

„V tuto chvíli nebudeme prozrazovat žádné detaily, diváky televize Prima budeme o připravovaných formátech včas informovat,“ sdělil eXtra.cz PR koordinátor televize Vojtěch Boháček.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy