Velká věštba na červen pro Střelce: Nezadaní mají šanci se šťastně zamilovat

STŘELEC - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Střelce v šestém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A které dvě bylinky vám pomohou najít odpovědi na důležité otázky? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Velekněžka. Je to karta, která ukazuje vyšší morální hodnoty. Radí vám, abyste víc naslouchali svým vnitřním pocitům a vnitřnímu hlasu. Tento měsíc může být obdobím, kdy budete víc duchovně naladěni, budete jakýmisi hledači pravdy, světla v nás a smyslu našeho bytí.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce vás čekají výdaje, které jsou nezbytné a nic s nimi neuděláte. Nemusíte z nich mít těžkou hlavu, protože je zvládnete. Hned, jakmile peníze odejdou, zase nějaké přijdou a vy byste tak měli pocítit větší finanční jistotu.

Ve druhé dekádě mají nezadaní Střelci možnost se zamilovat. Mohou někoho vhodného potkat (může to být i někdo, koho znají už delší dobu), a když na to nebudou spěchat, třetí dekáda to vše ještě utvrdí. Můžete se domluvit na společném výletu nebo jiné akci. Vaše komunikace bude vážná a plodná, co se řekne, to bude. Koncem měsíce je i nějaká možnost cestování. A vy byste si to vše měli náležitě užít.

Magie pro Střelce na červen

Zajděte na louku a utrhněte si heřmánek nebo šalvěj. Doma si ho dejte na parapet a položte si otázku, na kterou chcete znát odpověď. Například jestli se zamilujete, do roka vdáte nebo třeba zda najdete lepší práci. Když rostlina do rána nezvadne, je odpověď kladná. Pokud uvadne, na kladnou odpověď si budete muset ještě nějakou dobu počkat.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.