Děvky a blackjack jsou zpět! FUTURAMA se vrací s novými díly

květen

29

2023

Děvky a blackjack jsou zpět! FUTURAMA se vrací s novými díly

| 2023-05-29T06:45:30+00:0029. květen 2023 | #TV#animované filmy#Bender the Defender |

Good news, everyone! Nové díly kultovního animovaného sci-fi seriálu, oficiálně osmá série, bude mít premiéru 24. července! Nové epizody budou následně vycházet každý týden v pondělí, přičemž 11. sezóna (nebo 8. sezóna, podle toho, jak si ji rozdělíte) se bude skládat z 10 epizod. Vznikají pro streamovací platformu Hulu a první upoutávka je venku.

Je to vlastně už druhý comeback od jeho původního uvedení v roce 1999. Pokusíme se to rozmotat: Po původním čtyřsezónním vysílání na stanici Fox našly reprízy seriálu nový život jako součást programu Adult Swim na stanici Cartoon Network a na DVD. Poté byly natočeny čtyři filmy pouze na DVD, které vůbec nebyly špatné a byly později znovu sestříhány do páté sezóny vysílané na Comedy Central v roce 2008. Comedy Central pak v letech 2010 až 2013 odvysílala další dvě sezóny, každá o 26 epizodách.

A jaké budou nové díly? Tvůrci a producenti si dali logicky za cíl oslovit jak letité fandy, tak novou generaci diváků. Takže noví sledující budou moci seriál začít sledovat od této chvíle, zatímco dlouholetí fanoušci se dočkají rozuzlení záhad, které se táhnou celá desetiletí - včetně vývoje epického milostného příběhu Frye a Leely, záhadného obsahu Nibblerova boxu na odpadky, tajné historie Robo Santy a podíváme se na místa, kde se vyvíjejí Kifovi a Amyini pulci. Mezitím se ve městě objeví úplně nová pandemie, zkoumá se budoucnost vakcín, bitcoinů, cancel culture a streamovacích platforem.

Dobrou zprávou je, že se po pauze opět připojí John DiMaggio, který namluvil Bendera, jehož původní hlas v nových epizodách chyběl. Snad se dočkáme i nových postav a vše se nebude točit ve stejných šablonách kolem několika málo záporáků, což je klasická nemoc seriálů tohoto typu. Tak 24. července :)

 

 

 

Images by 20th Century Fox Television, HULU, Disney Media and Entertainment Distribution

Vytvořeno s ❤ v systému XOXO - © 2024 Write.cz, s.r.o.