Zde může být vaše reklama.

Povedená derniéra Béčko SK Sigma zvítězilo na Spartě B

Béčko SK Sigma zvítězilo na Spartě B

foto: Petr Pelíšek

29. 05. 2023 - 10:30

Fotbalistům SK Sigma Olomouc B se povedl poslední zápas sezóny. Hráli v Praze proti Spartě B a za branky Jana Fialy a Matěje Mikulenky brali výhru.

Po bezbrankovém prvním poločase, ve kterém byli o něco nebezpečnější domácí, se duel lámal krátce po přestávce. V 52. minutě poslal Sigmu do vedení Fiala. Pak chvílemi opět zlobili domácí, ale stav se neměnil. To ani v 75. minutě, kdy měl velkou šanci Fiala, ovšem nestačil zakončit včas. Jistící branky se Sigma přece jen dočkala, dvě minuty před koncem řádné hrací doby ji dal střídající Mikulenka.

„Doufal jsem, že navážeme na výkon, který jsme ve středu podali proti Táborsku. Ten nebyl, hlavně v první půlhodině, špatný. Konečně se trefil Fiala. Hodně jsem mu to přál, protože v utkáních dřel. Svojí aktivitou na sebe strhne soupeřovy hráče, ale pokud nedá gól, tak ta aktivita přijde vniveč. Jsem rád, že jsme ročník zakončili vítězně a posunuli se v tabulce. Cílem byla záchrana. Zároveň jsme chtěli být v tabulce výše, než rezervy Sparty a Slavie. To jsme splnili také,“ uvedl Augustin Chromý, trenér SK Sigma B.

AC Sparta Praha B – SK Sigma Olomouc B 0:2 (0:0)

Branky: 52. Fiala, 88. Mikulenka. Rozhodčí: Raplík – Bureš, Mojžíš. ŽK: Ambler – Fabiánek, Fiala. Diváků: 269.

SK Sigma B: Digaňa – Grečmal, Bednár, Vepřek (46. Cahel), Galus – Langer, Fabiánek (85. Mikulenka), Spáčil, Slaměna (71. Zlatohlávek), Uriča (46. Amasi) – Fiala (82. Šíp). Trenér Augustin Chromý.

Další články