Chcete být dobří v posteli? Zkuste tohle!

Přidat na Seznam.cz

Chcete být jedním z těch, kdo mají fantastický sexuální život? Pokud jste připraveni objevit tajemství, která vám pomohou stát se mistrem milostných radovánek, máme pro vás jeden z nejdůležitějších článků, jaký jste kdy četli. Přichystejte se na vzrušující jízdu přes temná zákoutí vašeho sexuálního světa, kde vám odhalíme ty nejúčinnější triky, techniky a metody pro dosažení uspokojivého sexuálního života.

Zlepšete si fyzičku

Když se to tak vezme, tak i sex je vlastně sport. A pokud si chcete zlepšit svůj sportovní výkon, je třeba v první řadě popracovat na fyzické kondici. Bez toho to nepůjde. Cvičení totiž nejenže zlepšuje celkovou výkonnost organismu, ale má také přímý vliv na libido a potenci.

Regulární fyzická aktivita také podporuje lepší cirkulaci krve, produkci endorfinů a zlepšuje kondici a vytrvalost. Výsledkem toho je velká zásoba energie a výdrž, což vám pomůže dosáhnout úspěchu i v ložnici.

Naštěstí známe množství specifických cvičení a technik, které se zaměřují na zlepšení vytrvalosti, flexibility a svalové síly, které jsou klíčové pro sexuální kondici. A to od jednoduchých cviků pro posílení pánevního dna až po intenzivní kardiovaskulární cvičení na stacionáři. Velmi pomáhají také fitness aktivity, plavání či jízda na kole.

Obohaťte si předehru

Předehra je důležitou součástí sexuálního života, která hraje klíčovou roli při dosahování intenzivních orgasmů a vytváření hlubokého spojení mezi partnery. Zlepšení předehry je proto dalším bodem na cestě stát se lepším milovníkem.

V tomto směru je jednou z možností objevování nových způsobů stimulace erotogenních zón. Nejen pohlavní orgány, ale i další části těla jako například bradavky, uši, krk, břicho či vnitřní stehna jsou citlivé na dráždění. Na sexshopu Lovesexshop.cz najdete spoustu užitečných pomůcek, jak tato místa co možná nejefektivněji stimulovat a dosáhnout tím vrcholu vzrušení.

Dalším způsobem, jak obohatit předehru, je využití různých sexuálních hraček. V současnosti jsou při pohlavním styku stále oblíbenější zejména párové vibrátory. S jejich pomocí dosáhnete ještě většího sblížení a intimity s partnerem a samozřejmě i intenzivnějšího sexuálního zážitku.

Tip

Před sexem nezapomeňte vytvořit tu správnou atmosféru a pohodlí. Vrzající postel není v tomto směru nic příjemného. Vsaďte proto na kvalitní dubovou postel, na které si budete moci vychutnat ložní radovánky bez nepříjemných doprovodných zvuků.

Otevřeně s partnerem komunikujte

Otevřená a zdravá komunikace mezi partnery je dalším důležitým faktorem pro dosažení uspokojivého sexuálního života. Mnoho lidí se bohužel ostýchá mluvit o svých potřebách, touhách a obavách ve vztahu. A to se dříve či později negativně projeví i na kvalitě vztahu.

Tím, že se naučíte otevřeně vyjadřovat své sexuální potřeby a komunikovat o svých touhách, vytváříte prostor pro vzájemné porozumění a růst důvěry ve vztahu. Buďte proto upřímní a beze studu mluvte o tom, co si přejete a co vás vzrušuje. Nezapomeňte ale, že komunikace je dvousměrná. Proto se zajímejte i o touhy a potřeby vašeho partnera.

Nezanedbávejte emoční stránku vztahu

V sexuálním životě jde mnohem víc než jen o fyzický kontakt. Je třeba také věnovat pozornost vybudování a udržení emocionálního pouta s vaším partnerem. V tomto směru je klíčovým prvkem zejména porozumění.

Snažte se pochopit a respektovat touhy a hranice vašeho partnera. Komunikujte o svých očekáváních a počkejte si na reakci partnera. Vybudování vzájemného porozumění a kompromisů vám umožní vytvořit si prostor i pro oboustranné uspokojení v posteli.

Přirozeně, v partnerském vztahu se dříve či později vždy vyskytnou nějaké překážky. Je ale důležité se s nimi vyrovnat a pracovat na jejich překonání. Hledejte zejména způsob, jak si najít čas pro sebe a pro svého partnera. Vyhraďte si čas na vzájemné upřímné rozhovory a projevte zájem o partnery/ -kin život či problémy, které právě řeší. A uvidíte, jak se váš zájem odráží i v ložnici.

Rada na závěr

Každý člověk je jedinečný a sexuální život je procesem neustálého objevování a přizpůsobování se potřebám a preferencím obou stran. Buďte proto otevření novým zkušenostem, experimentujte a věnujte pozornost vzájemné komunikaci.