Do ZOO míří exotická kráska Jessica Monteiro: Po Kotkovi má Zacha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Do ZOO míří exotická kráska Jessica Monteiro: Po Kotkovi má Zacha!

Jessica hraje Naomi, manželku Romana Zacha.
Jessica hraje Naomi, manželku Romana Zacha.  (Foto FTV Prima, TV Nova, ara)

Chodila s Vojtou Kotkem (35) a nyní po více než 10 letech zase vstoupila do života Romanu Zachovi (49)! Naštěstí exotická kráska Jessica Monteiro (32) jeho ženu jen hraje – v primáckém seriálu ZOO. Tanečnice a herečka se zhostila role Naomi, jež nečekaně přijíždí z Afriky.

Naomi hledá v Česku azyl před politickým stíháním. „Moc jsem se na první den natáčení těšila, ale byla jsem hrozně nervózní,“ přiznává Jessica, jejímž půvabům před 12 lety podlehl i mladý Kotek.

Velké kamarádky

„Jsem velká trémistka, takže ten první den byl opravdu ve velké nervozitě. Pak to ze mne naštěstí celkem opadlo. Roman Zach je úplně úžasný a Míša Tomešová, která hraje jeho Adélku, je moje dlouholetá kamarádka,“ prozradila herečka. Ještě že tak, protože v seriálu je exotická kráska Míše kvůli Zachovi solí v očích. Jako kamarádky si snad do vlasů jen tak nevjedou.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Životní zážitek

Jessica, jejíž tatínek pochází z Guiney-Bissau, od dětství miluje tanec a ten jí v 16 letech přihrál do života jedinečnou šanci. Absolvovala po boku amerického rappera Kanyea Westa (45) jeho světové tour. „Byl to největší zážitek mého života. V okamžiku, kdy jsem byla na castingu a když to nakonec klaplo, jsem vůbec nevěděla, do čeho jdu – že to bude tak obrovská show...“ zavzpomínala Jessica. Projeli spolu Evropu, Ameriku i Austrálii.

Dykova studentka

Jessica si zahrála studentku v seriálu Pan profesor s Vojtou Dykem (37) a objevila se také v seriálu Specialisté.

Zoufalý Vojta Kotek v Máme rádi Česko: Chci skončit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.