Martina Pártlová sdílela vzpomínku na X-Factor. Lidé si ji spletli s Britney Spears

Martina Pártlová sdílela vzpomínku na X-Factor. Lidé si ji spletli s Britney Spears Zdroj: Profimedia

Zpěvačka Martina Pártlová zavzpomínala na účast v pěvecké show X-Factor. Právě díky této soutěži, v níž v roce 2008 skončila na čtvrtém místě, následně prorazila v českém showbyznysu. Rodačka z Českých Budějovic sdílela vzpomínkovou fotku, na níž svým současným fanouškům připomínala spíš Britney Spears, Paris Hilton nebo Taylor Swift.

“Takový ty vzpomínky, co ti pošle ex parťák, tebe to píchne u srdce a uvědomíš si, že tahle noha, už není ta samá noha, co vídáš každej den, že ta noha je ráda, když se vyvalí aspoň na první schod, abysis mohla zavázat tkaničky, že už je to 15 let, co ti nevisel pupek, prsa, zadek a že tohle všechno už dávno odnesl čas. Ale byl to dobrej čas, co? @tomrobin75 tančili sme jako vánek…” okomentovala vtipně Martina Pártlová snímek ze svého pěvecky-tanečního vystoupení na X-Factoru.

Pěvecká show X-Factor otevřela Martině Pártlové cestu ke slávě. Díky této soutěži, v níž v roce 2008 skončila na 4. místě a kterou tehdy vyhrál zpěvák Jiří Zonyga, se následně prosadila jako muzikálová i sólová zpěvačka.

Fotka z dob účinkování v X-Factoru, kterou Martina Pártlová sdílela na svém instagramovém účtu, dostala její současné fanoušky do kolen. Tato fotka pochází konkrétně z části Noc filmových hitů, kde Martina vystoupila s písničkou Sway z filmu Shall We Dance.

Na zpěvaččin půvab před 15 lety pěli její příznivci na Instagramu jednu chválu za druhou. “Já jsem myslela,že to je Britney Spears. A ještě si říkám, ty jo ten IG mi to už rovnou překládá do češtiny,” napsala jedna ze sledujících. “Na první pohled jsem si myslela, že tu mám náhodnou fotku, kde Taylor Swift tančí s Enriquem Iglesiasem,” přidala se další fanynka. “A já si hned pomýšlela na Paris Hilton,” dodala zase jiná sledující.

Zdroj: Instagram.com/martinapartlova
Autor:
Publikováno: 30. 5. 2023 09:45 Nahlásit obsah