Roadshow 2023: Domluvte si prezentaci SCHUNK přímo ve vaší firmě

SCHUNK Intec s.r.o.
— vydáno 30. května 2023

SCHUNK Roadshow přiveze přímo k vám výběr z obrovského produktového portfolia firmy SCHUNK.

SCHUNK je rodinná firma se sídlem v Německém Lauffenu nad Neckarem. Byla založena v roce 1945 jako mechanická dílna a vyvinula se v globálního hráče a předního světového dodavatele technologií  pro roboty a výrobní systémy. Je lídrem v oblasti upínání nástrojů a obrobků, upínací techniky, uchopovacích systémů a robotického příslušenství. Intenzivní přítomnost na trhu zajišťuje 9 výrobních závodů, 34 dceřiných poboček a distribuční partneři ve více než 50 zemích po celém světě. SCHUNK je spolehlivým partnerem a dodavatelem do mnoha průmyslových odvětví. Nejdůležitějšími filozofickými pilíři firmy jsou průkopnický duch, péče o firemní kulturu a spolehlivost.  

SCHUNK rád dělá věci trochu jinak a důkazem je i každoroční tour s názvem SCHUNK Roadshow. 

Specialista firmy SCHUNK předem vytipuje s vašim odborníkem produkty, které vás zajímají, ty naloží a vše přiveze k vám. Výrobky si můžete prohlédnout a vyzkoušet. Vy nemusíte téměř nic, stačí nám pouze menší místnost nebo prostor, kde vyskládáme představované produkty v praktických přenostných boxech, připojení k elektřině a případně stlačenému vzduchu. Tímto jednoduchým způsobem je náš předváděcí tým schopný vše odprezentovat konstruktérům, plánovačům výroby, zaměstnancům údržby i dalším, kterým by produkty SCHUNK mohly pomoci zjednodušit, zefektivnit, zrychlit výrobu a tím využím potenciál vašich strojů a robotů na maximum. 

Roadshow zajistí komlexní pohled do světa uchopovacích systémů a robotických prvků. 

Portfolio Roadshow zahrnuje produkty z oblasti uchopování, otočné jednotky, lineární moduly, robotické příslušenství, mechatroniku nebo třeba uchopovací systémy pro koboty. 

Specialisté firmy SCHUNK demonstrují živě přímo na místě unikátní technologické vlastnosti a možnosti použití jednotlivých dílů, přičemž témata a exponáty jsou přizpůsobeny individuálním požadavkům zákazníků. 

Odborníci SCHUNK jsou vždy po ruce, aby ochotně poradili.

V letošním roce vyrazí Roadshow na tour po České republice v termínech 5.–9.6. a 12.–16.6.

Pro objednání návštěvy bezplatné Roadshow se  obracejte na svého obchodního zástupce nebo kontaktujte přímo firmu SCHUNK Intec.

Další článek: Technology Days lákají na přednášky i robotické instalace z praxe