Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Al Pacino bude v 82 letech otcem: Ulovila ho známá milovnice slavných starších mužů

Al Pacinova partnerka je těhotná.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
Radostná zpráva

V dvaaosmdesáti letech se legendární herec Al Pacino stane otcem. Jeho mladinká devětadvacetiletá přítelkyně Noor Alfallah je v osmém měsíci těhotenství, jak informoval zahraniční web TMZ. 

Takovou informaci zřejmě skalní fanoušci Al Pacina nečekali. Legendární herec se stane v dvaaosmdesáti letech otcem. Jeho devětadvacetiletá přítelkyně Noor Alfallah, s níž je spojován od dubna 2022, je v osmém měsíci těhotenství. Zástupce herce tuto informaci potvrdil webu TMZ.

Noor randí se staršími muži

Al má tři děti ze dvou předchozích vztahů, s Beverly D’Angelo, s níž má dvojčata, a s Jan Tarrant má dceru. Noor Alfallah byla v minulosti spojována například se zpěvákem Mickem Jaggerem, s nímž randila, když jí bylo dvaadvacet let, nebo miliardářem Nicolasem Berggruenem, jak píše Daily Mail.

Herci Al Pacinovi se podařilo věkem předběhnout devětasedmdesátiletého Roberta De Nira, kterému se na začátku května narodilo již sedmé dítě.

Hollywoodský velikán Al Pacino se proslavil jako mafián Michael Corleone v kultovním filmu Kmotr a slávu podpořil rolí Tonyho Montany ve filmu Zjizvená tvář. Za výkon ve filmu Vůně ženy si odnesl Oscara.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy