Finance Půjčky

Kreditní karta, která vytrhne studentům trn z paty

Dokážete si představit, jak snadnější a klidnější by byl váš život, když byste měli možnost se po finanční stránce vždycky na někoho obrátit? Peněžní jistota neokrádá lidi o klidný spánek a pomáhá předcházet trapasům v případě nedostatku hotovosti, při placení nákupu.

Kreditní karta

Zkuste si také představit pomyslnou třešničku na dortu, kdy by byla vaše kreditní karta vzhledově přitažlivá pro svůj design. Žádná klasická a tuctová „kreditka“, jakou má každý druhý člověk. Obzvlášť mladým lidem velmi záleží na vzhledu, ať už se jedná o cokoli. Snaží se od ostatních výrazně odlišit. Na trhu již existuje nový druh kreditní karty, který právě toto umožňuje.

Moderní způsob placení a design, který vás nadchne

Stylová kreditní karta se vyrábí v cool edicích, které se již nebudou víckrát opakovat. To poskytuje jistotu, že stejnou kartu nebudou mít i ostatní. Na výběr je celkem z 20 zajímavých motivů, jejichž počet se neustále rozšiřuje, aby zaujal co nejvíce potencionálních klientů. Nejvíce využívaný je tento typ karty u mladých lidí ve věku kolem 20 let. Zajímá – li vás, kde tuto kreditní kartu sehnat a jaké výhody dále přináší, pak čtěte dál.

Nutno dodat, že se na tuto „půjčku“ ve výši do 5000 Kč můžete spolehnout prakticky kdykoli a kdekoliv. Ať už vám finanční prostředky navíc přijdou vhod v obchodě nebo na poště. Kartu je možné pořídit za částku 99 Kč, která se vám ihned po aktivaci karty vrátí. Tudíž je úplně zdarma a můžete si naplno užívat jejich benefitů. Platíte takto tím nejmodernějším a také nejrychlejším způsobem, bezkontaktně.

Odměna za používání karty

Připadá vám snad limit ve výši 5000 Kč málo? Věřte, že pro mladého člověka užívající status studenta, je to plně dostačující. Jakmile budete svou kreditní kartu využívat po dobu půl roku, odmění vás možností zvýšit si tento limit. Designová kreditka se stane vaší pravou rukou, která vás nenechá nikdy na holičkách a v případě potřeby vám podá finanční pomocnou ruku. Sehnat se dá téměř všude v trafikách i na nádraží.

About the author

Gabriela Kortova

Většinu času během dne sedím přilepená u PC a píši články různých témat. Má práce je zároveň mým koníčkem a velmi mě baví. Ale byl by to velmi nudný život, kdybych seděla zalezlá jen za psacím stolem. Proto mám ráda sport, procházky po písečné pláži, ruční tvorbu a během slunečného počasí si hraji na zahradníka.

Leave a Comment