Nejhůře oblékané celebrity. Módní policii dráždí nejvíc Madonna, Justin Bieber i Rihanna

Jedna osobnost ráda ukazuje i po šedesátce nohy v podvazcích, druhá budí dojem podivné karikatury a třetí zase zbožňuje neforemné tepláky. Ano, i takové módní peklo skrývá Hollywood!

celebrity-obleceni-1100x618.jpg Zdroj: Shutterstock

Nejhůře oblékané celebrity

Komu není rady, tomu není pomoci? Ano, tohle úsloví dokonale vystihuje i dění na červeném koberci. Tedy alespoň podle expertů na módu, kteří se občas při pohledu na známé tváře nestačí divit. Kdo ze slavných si před skříní s výběrem garderoby hlavu příliš neláme? Zde je pět důkazů, že vkus si nekoupíš ani za peníze a slávu!

Madonna se cítí na dvacet. Už dlouho

Královna popu, která záměrně přehlíží rok svého narození, je pověstná nejen svými arogantními manýry, ale i vyzývavými kostýmy, do kterých se při svých koncertech neváhá nasoukat. Je pravdou, že tahle pěvkyně, tanečnice, skladatelka a herečka byla v 80. letech minulého století označována za sexuální symbol, ale nosit podvazky, hluboké výstřihy a krátké šortky ještě po šedesátce? To je trochu na pováženou. Nedávno se Madonna stala terčem posměchu i kvůli nepřirozeně vycpanému pozadí, jež hrdě natřásala při vystoupení v jistém klubu.

Justin Bieber. Ten s tepláky u kolen

Rodák z Kanady, jehož celé jméno zní Justin Drew Bieber, rozesmutnil své ctitelky tím, že se oženil s modelkou Hailey Baldwin. Zatímco fanynky po celém světě ronily krokodýlí slzy, stylisté si od tohoto svazku hodně slibovali. Pevně totiž doufali, že hvězda přehlídkových mol a příbuzná herce Aleca Baldwina Justinovi s oblékáním trochu poradí, přičemž mu ze šatníku konečně vyhodí teplákové soupravy obřích velikostí. A možná i ty čepice s rovným kšiltem…

Nicki Minaj jako odstrašující případ?

Za svůj kontroverzní styl odívání je často kritizována a odsuzována i Onika Tanya Maraj, známá spíše pod pseudonymem Nicky Minaj. Ta často na nějakou akci místo ve velké večerní dorazí v šatech podivného střihu i neladících barev, přičemž neváhá ukázat také kousek svého kyprého těla. Celý obrázek živé karikatury mnohdy doladí i výrazným make-upem, stejně jako hodně originálním a šokujícím účesem. Ačkoli je snaha o pozornost samozřejmě cílená, čeho je moc, toho je zkrátka příliš.

Rihanna. I mistr tesař se utne

Přestože je barbadoská zpěvačka také návrhářkou a majitelkou vlastní značky oblečení, i ona umí šlápnout pořádně vedle. Pro mnohé je trnem v oku kvůli tomu, že je buď přehnaně vyzývavá a ukazuje své přednosti v celé své kráse, nebo se naopak zahalí do něčeho, co připomíná plandavou vězeňskou uniformu. Držitelce několika prestižních cen Grammy je ale úplně jedno, co si o ní okolí myslí…

Kim Kardashian. Královna zadních partií

Profesionální celebrita, která svou kariéru postavila na větším pozadí i sňatku se známým rapperem, má sice šatní skříň nacpanou luxusními kousky, když jde však o jejich zkombinování, je Kim naprosto bezradná. Navíc se ukazuje zásadně v modelech, které nelichotí ani její postavě, ani tak často propírané celulitidě na celých stehnech. I tady by se šikla konzultace s expertem, o tom není pochyb!

zdroj: eonline.com

31.5.2023 11:00| autor: Lucie Feiková

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist