EUROPARK Štěrboholy otevírá nový hypermarket Globus

1.června EUROPARK Štěrboholy otevírá nejmodernější hypermarket Globus

1.června EUROPARK Štěrboholy otevírá nejmodernější hypermarket Globus

V nákupním centru EUROPARK ve Štěrboholích zahájí zítra provoz nový hypermarket Globus. Jedná se o první nově otevřený hypermarket této značky v České republice po 12 letech. Prodejna o celkové ploše 11.000 metrů čtverečních splní nejnáročnější zákaznická kritéria z hlediska kvality, sortimentu a souvisejících služeb. Kromě prodeje zboží bude Globus přímo v EUROPARKU také velkou část svého sortimentu vyrábět. Výměna potravinového kotevního nájemce je součástí strategického rozvoje nákupního centra na jihovýchodě Prahy.

„Uvedení společnosti Globus do našeho nákupního centra považujeme za velký úspěch a jsme rádi, že právě u nás otevře svůj první hypermarket po tak dlouhé době,“ říká manažer obchodního centra EUROPARK Štěrboholy Libor Pospíšil. „Uzavřená dohoda výborně zapadá do koncepce strategického rozvoje našeho nákupního centra, jemuž management i majitelé věnují velkou pozornost. Již vloni na podzim jsme v EUROPARKU úspěšně otevřeli oblíbenou značkovou restauraci Globus, kterou dnes navštěvuje přes 2000 zákazníků denně. Nyní následuje druhá etapa našeho partnerství, díky níž posílíme atraktivitu EUROPARKU a jeho funkci lokální nabídky zboží a služeb.“

S hypermarketem Globus získal EUROPARK nového a velmi atraktivního partnera, jenž z pohledu zákazníka představuje absolutní špičku na trhu. Globus naopak získává výhodu velkoryse řešené plochy v regionálně dobře zavedeném obchodním centru se silným zaměřením na rodiny a výbornou dopravní dostupností. Právě fakt, že Globus bude ve štěrboholském EUROPARKU značnou část sortimentu přímo vyrábět, by měl být jedním z hlavních lákadel pro zákazníky.

Libor Pospíšil dodává, že na předpokládaný zvýšený zájem ze strany zákazníků je EUROPARK dobře připraven: „V souvislosti s přestavbou hypermarketu Globus prošla rekonstrukcí také část našich interiérů a zajištěn je i dostatečný počet parkovacích míst: podzemní garáže a parkoviště před obchodním centrem mají celkovou kapacitu 2100 parkovacích míst, všechna jsou s bezbariérovým přístupem.“

Brány hypermarketu Globus v nákupním centru EUROPARK Štěrboholy se poprvé otevřou již zítra, 1. června 2023 od 8 hodin. Otevírací doba bude v následujících dnech denně od 7 do 21 hodin.

EUROPARK Štěrboholy

Obchodní centrum EUROPARK bylo otevřeno v roce 2002, v roce 2008 se pak rozšířilo o novou vnitřní galerii s 23 obchody. V současné době nabízí svým zákazníkům přes 60 obchodů, kaváren, restaurací a provozoven služeb včetně bankovních a poštovních. Součásti areálu EUROPARKU jsou rovněž prodejny s vlastním vchodem: Hobby market OBI a ASKO Nábytek.

Už od svého vzniku klade EUROPARK velký důraz na péči o zákazníky a podporu komunitního života. Jeho součástí je mimo jiné tzv. Pirátský svět, v němž mohou děti pořádat své narozeninové oslavy, tradicí se staly nejrůznější výtvarné soutěže a interaktivní výstavy. EUROPARK rovněž svými finančními dary pravidelně podporuje nadační spolek Dobrý skutek a v dubnu 2022 uspořádal benefiční zápas ve prospěch ukrajinské sportovkyně Viktorie Jevtušenko, která musela kvůli ruské agresi opustit rodnou zemi.

Klíčová slova ČR-obchod-služby-potraviny-EUROPARK HOLDING

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.