Magazín ze světa digitálního marketingu
Pozadí vlevo Pozadí vpravo

TOP akce nejen pro marketéry #červen23

Už je to tady! Měsíc, kdy se všechny diskuse s přáteli, kamarády a kolegy točí kolem letní dovolené. Ať už plánujete léto na chalupě, pod stanem, v horách, anebo u moře, užijte si to. A než odjedete, zastavte se na jednom z červnových eventů.

Data Date #3, 8. 6. 2023 – Praha

Datařské randíčko znovu na scéně. Neformální podvečerní setkání všech přátel datové i webové analytiky, dobrého jídla a pivka. Kdo se ujme slova letos? Honza Tichý, Vojta Tůma a Přemek Horáček. O čem budou mluvit?

Honza nám řekne, co dělat, když v BigQuery najdete jen hromadu surových událostí. Proč? Cílem je přece použitelná databáze. Vojta se zase zaměří na e-mailovou segmentaci. Ukáže, jak rychle postavit datovou aplikaci, která na základě dat o uživatelích rozešle e-maily na ten vámi vybraný segment uživatelů. Všechno s minimálních technickou znalostí. A Přemek? Nabídne Maturity model datové analytiky, který slouží jako mapa rozvoje firmy v oblasti analýzy dat. V rámci přednášky slibuje i ukázku praktických Power BI dashboardů. Přemek mimo jiné tohle téma i školí. Pokud nechcete jen dvacet pět minut tak mrkněte na web academy.taste.cz.

Data Date

Send Summit 2023, 15. 6. 2023 – Praha

Skutečně to vypadá na zlatou éru e-mailingu. Program celodenní konference Send Summit 2023 slibuje nejen přednášky, ale i workshopy. Nezmeškejte Péťu Dolejšovou a její workshop na téma Novela zákona a hoaxy kolem. Víte přece, že Peťa to dá vždycky srozumitelně. Workshop na obsah má pod palcem Zuzka Dobšíčková. Slibuje, že nás naučí psát texty, které prodávají.

Co se týče přednášek, doporučuji Honzu Baštýře, který bude mít přednášku na téma Využití umělé inteligence v praxi. Trendy je potřeba následovat. Stejně jako sledovat, jak to aktuálně funguje na Seznam.cz s doručitelností. David Finger ví vždy. Vrabci na střeše si cvrlikali, že Honza Baštýř bude mít přednášku i na připravovaném E-mail Datu a lupeny jsou již taktéž k dispozici.

E-mail Date

Očima úspěšných, 19. 6. 2023 – Praha

Další z e-commerce eventů CC se chystá na 19. 6. 2023. Bude to inspirativní. Tomáš Havryluk, Dušan Šenkypl, Erika Eliášová a Petr Bena. O čem? Havryluk a Bena o Alze, jeden odejit druhý stávající. Ta zpověď obou z nich slibuje hodně. Groupon. To je téma letošního roku. PFC sype do Grouponu nejlepší manažery, v březnu do boje vyslalo na pozici ředitele jednoho ze samotných zakladatelů celé PFC skupiny Dušana Šenkypla. Povede se Groupon postavit na nohy? Oblečení. ErikaFashion, e-shop s obratem přes 100 milionů korun a příběh Eriky Eliášové. Podnikatelky, která má silný osobní brand, podnikatelky, jejíž rady zajímají přes 130 tisíc lidí na TikToku.

E-commerce

AI Restart 2023, 22. 6. 2023 – Praha

Poslední Restart před prázdninami slibuje objevit potenciál umělé inteligence. Získá si konečně AI vaše srdce? Petr Koubský z Deníku N bude vysvětlovat proč děláme chybu, pokud podceňujeme jazykové modely. Daria Hvížďalová zase nabídne ukázku toho, jak využít umělou inteligenci k efektivnějšímu vzdělávání a rozvoji v oblasti leadershipu. Vzpomínáte na příspěvěk Honzy Řezáče ve kterém doporučil všem majitelům PPC agentur okamžitý prodej? Marek Šimkovský, který má v House of Řezáč na starosti pomáhat organizacím dělat lepší rozhodnutí, přispěje na téma Jak AI změnilo marketing. Daniel Nytra už se vrhne rovnou na praktické ukázky, jak e-shopy můžou vytěžit z AI maximum. Konference slibuje dvanáct přednášek tak sledujte web.

AI Restart

Víte o eventech, které proběhnout během prázdnin? Dejte mi vědět. Ráda pošlu do světa. Hezké léto!

Sdílejte článek

Související články