83letý Al Pacino počal dítě s 29letou ženou! Dítě se má narodit za měsíc

Al Pacino (83 let) zahanbil Roberta de Nira (80 let)! Od šokujícího narození sedmého dítěte osmdesátiletého herce uběhla jen krátká doba a už svět obletěla velká zpráva, že Al Pacinova teprve devětadvacetiletá partnerka je v osmém měsíci těhotenství! Pacino má již tři děti ve věku 22 až 33 let.

Třiaosmdesátiletý Al Pacino bude mít dítě s devětadvacetiletou ženou! Noor Alfallah, která je o 54 let mladší než herec, porodí už za měsíc.


Teprve nedávno bylo komentováno narození sedmého dítěte Roberta de Nira (80 let) a přibližně 40leté instruktorky bojových umění. Nyní se však další stárnoucí držitel Oscara rozmnožil. Jedná se o Al Pacina (83 let). Filmový Michael Corleone se má stát počtvrté otcem. Podle amerického portálu TMZ čekají Al Pacino a jeho 29letá partnerka Noor Alfallah dítě a narodit by se mělo už za měsíc. Hvězda a televizní producentka spolu začali chodit loni v dubnu. Devětadvacetiletá žena je o celých 54 let mladší než herec a je známo, že již měla poměr se stárnoucími muži, včetně Micka Jaggera a Clinta Eastwooda. Pacino se naopak zapletl s mnohem mladšími ženami. Nikdy se neoženil, místo toho zplodil tři děti se dvěma ženami. Má 22letá dvojčata a 33letou dceru.

Zdroj: TMZ