Horoskop na červen: Raci podávají skvělé výkony, Pannám docházejí síly

Horoskop na červen: Raci podávají skvělé výkony, Pannám docházejí síly

Co vás čeká v červnu, na co se můžete těšit? Co vám dodá energii, na co byste si měli dát pozor a čeho se vyvarovat? Tady je vaše předpověď, tedy horoskop pro všechna znamení na červen 2023.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Práce a peníze

Důležitá bude spolupráce, proto si nehrajte na sólisty. Vydáváte ze sebe to nejlepší a nemáte potíž domluvit se i s lidmi, kteří vám obvykle nejsou moc sympatičtí. Zadané úkoly odevzdáte s předstihem.

Rodina a vztahy

Činorodí jste i na soukromé půdě. Snažíte se využít volný čas na maximum. Kromě sportování a kulturních zážitků se zaměříte i na zvelebování domácnosti. Pustíte se do velkého úklidu nebo rekonstrukce.

Zdraví a kondice

Psychický přetlak se odrazí na migrénách i potížích se spánkem. Snažte se nepřepínat hlavu před spaním. Ke zklidnění pomohou i bylinné odvary a aromaterapie. Ze starostí se nejlépe dostanete pohybem.

Jaký bude podle horoskopu rok 2023? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Práce a peníze

V zaměstnání se pokuste vyhýbat konfliktům. Případnou kritiku nadřízených vezměte konstruktivně, vaše protiargumenty by nepadly na úrodnou půdu. Při rozhodování ohledně pracovní změny se neunáhlujte.

Rodina a vztahy

Jupiter v kvadratuře s Marsem spouští půtky v rodinném kruhu i mezi přáteli. Dokážete být ostří na lidi, kteří za nic nemohou. Nutkání ke změně image chvíli vydržte. S výsledkem byste nebyli spokojení.

Zdraví a kondice

Sklon k prochlazení močových cest neberte na lehkou váhu. Opatrní buďte zejména při koupání, vyměňujte mokré plavky za suché a podpořte zdravé močové ústrojí urologickým čajem, brusinkami i manosou.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Práce a peníze

V pracovním kolektivu dejte pozor na pomluvy. Nevěřte každému, kdo se na vás hezky usměje. O některých věcech se mezi kolegy nerozšiřujte. S financemi máte šťastnější ruku, přijde menší obnos navíc.

Rodina a vztahy

Plány ze začátku měsíce se mohou okolo 17. června začít proměňovat. Je vhodné rozhlédnout se po letní dovolené, protože můžete ušetřit nemalé peníze. Také se otevírá šance k nalezení skvělého koníčku.

Zdraví a kondice

Postupně se dostáváte do kondice a zlepšuje se i váš krevní oběh. S každým červnovým dnem se cítíte odpočatější. Po psychické i fyzické stránce se neukazují žádné zásadní limity, které by vás brzdily.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Práce a peníze

Podáváte úžasné výkony, což neunikne klientům ani vedení. Zasloužíte si tučnější výplatu. Díky pracovnímu nasazení můžete dostat nabídku na lukrativní projekt. Teď náročnou výzvu s chutí přijmete.

Rodina a vztahy

V domácím prostředí jste kreativní. Rádi tvoříte na zahradě i v interiéru. Neumíte jen tak sedět se založenýma rukama. Svým nadšením strhnete přátele i rodinu. Také jim poradíte v náročných situacích.

Zdraví a kondice

Zátěžové období čeká na Raky, které trápí vleklé problémy s pohybovým aparátem. Snažte se ulehčit svému tělu, zbavte se přebytečných kilogramů. Také omezte konzumaci alkoholu i příliš slaného jídla.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Práce a peníze

S novými pracovními nabídkami nespěchejte, protože máte hodně závazků. Hvězdy také varují před způsobem komunikace, kterou vedete s nadřízeným. Můžete si vykoledovat neočekávanou a nepříjemnou reakci.

Rodina a vztahy

Blízcí nemají pro vaše vrtochy pochopení, hlavně v poslední dekádě je atmosféra v domácnosti napjatá. Chcete se odreagovat sportem, ale nepřepínejte své síly. Zkuste spíše relaxovat u dobré knížky.

Zdraví a kondice

Adrenalinové sporty si pro tento měsíc zakažte. Riziko úrazu je vysoké. Po zdravotní stránce má tělo sklon k nejrůznějším zánětům. Zkuste do jídelníčku pravidelně zařadit kurkumu, česnek či zázvor.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Práce a peníze

Ve druhé polovině června vám docházejí síly. Práci chcete dokončit, ale potřebujete více času. Rozhodně si nenakládejte na svá bedra víc, než dokážete splnit. Nadřízení nejsou příliš ochotní ustupovat.

Rodina a vztahy

Na rodinné diskuze je ideální čas do 15. června, kdy se lehce domluvíte. Poté vznikají třenice. Máte podobné představy a názory. Pokud jste zatím nevyřešili otázku letní dovolené, pusťte se do toho.

Zdraví a kondice

S příchodem teplejšího počasí mizí zdravotní potíže. Organismus profituje z dobré obranyschopnosti. Můžete se věnovat všem koníčkům, aniž vás něco limituje. Koncem měsíce se cítíte unavenější.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Práce a peníze

S penězi zrovna nešetříte. Spoustu jich investujete do svého vzhledu a ukazuje se dlouhodobá spokojenost. Kolem 21. června jsou vhodné dny pro riskantní projekty i soutěžení. Štěstěna stojí při vás.

Rodina a vztahy

Samota vám momentálně není vlastní. Snažíte se neustále podnikat nějaké výlety a akce, vyhledáváte společnost. Ve druhé dekádě se musíte vrátit k nepříjemným rodinným patáliím. Potřebujete je vyřešit.

Zdraví a kondice

Dobrá imunita a perfektní fyzická i psychická kondice předpovídají skvělý měsíc bez překážek. Hodně času trávíte na čerstvém vzduchu, také jste mnohem více v pohybu. Kilogramy půjdou rychleji dolů.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Práce a peníze

S plněním povinností jste pozadu a dostáváte se do stresových situací. I když se termíny stabilizují, atmosféra je napjatá. Pozor, abyste nereagovali výbušně na některou z poznámek vašeho nadřízeného.

Rodina a vztahy

Rádi byste se pustili do změny, ale vaše nápady jsou protichůdné a s výsledkem nejste spokojení. Na složitější práce si pozvěte profesionály. V rodinném kruhu vás do 10. června štvou nevyžádané rady.

Zdraví a kondice

Mars v nehezké kvadratuře varuje před riskantními sporty i rizikovým zaměstnáním. Po celý červen hrozí nepříjemné a dlouhotrvající úrazy. Po zdravotní stránce vás může potrápit vyšší tělesná teplota.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Práce a peníze

Podepisování různých dokumentů je ošemetná věc. Některé věci se dají vyložit různým způsobem, proto se spolehněte na odborníky. Na pracovišti se rýsuje možnost finančního přilepšení za práci navíc.

Rodina a vztahy

Máte potřebu stýkat se s širokou rodinou i přáteli. Červen je ideálním měsícem pro společné grilování i výlety. Také zkoušíte nové koníčky, ale máte pocit, že se vám při nich moc nedaří. Vytrvejte!

Zdraví a kondice

Organismus je nyní citlivější na alkohol a veškeré toxické látky. Snažte se z jídelníčku eliminovat průmyslově zpracované potraviny. Využijte sezónní ovoce a zeleninu, také odlehčete svému trávení.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Práce a peníze

Projevíte velký talent a každý pracovní den fungujete na maximum. Kariérní posun je pro vás velmi důležitý. Své originální myšlenky si nenechávejte pro sebe, protože mohou být pro společnost přínosem.

Rodina a vztahy

Jste tu pro rodinu a pomáháte každému, kdo potřebuje. Nezapomínejte ani na své zdraví a štěstí. Hlavně ve druhé polovině června si najděte čas na své koníčky. Zajděte si ke kadeřníkovi nebo na masáž.

Zdraví a kondice

Šestý měsíc roku je vhodným obdobím pro péči o chrup. Objednejte se na preventivní prohlídku, vyrazte na dentální hygienu. Pokud je potřeba nějaký stomatologický zákrok, potom ho déle neodkládejte.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Práce a peníze

Z vykonané práce nemáte dobrý pocit ani nadřízený s ní není spokojený. Dostanete druhou šanci, kdy ze sebe vydáte maximum. Pohled na bankovní konto vás přiměje začít si hledat způsob přivýdělku.

Rodina a vztahy

Přemíra povinností se nevyhýbá ani domácnosti, ve které se kupí nedodělky. Nezbývá než osekat své volnočasové aktivity. Nedoporučuje se pouštět do velkých změn, ať už se týkají vizáže nebo interiéru.

Zdraví a kondice

Po celý měsíc se ukazuje zvýšené riziko zlomenin. Sportujte s rozvahou a nezapomeňte používat vhodné chrániče. Pokud nemáte žádné zkušenosti s náročnější prací, raději ji svěřte do rukou profesionálů.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Práce a peníze

Merkur z nepříznivého postavení komplikuje obchodování a varuje také před podpisy nejrůznějších dokumentů. Pokud smlouvám dobře nerozumíte, konzultujte je s odborníky. Vyhnete se zásadním problémům.

Rodina a vztahy

Zkraje měsíce děláte pro rodinu první poslední, ale postupem času zjišťujete, že nemáte volný čas pro sebe. Nenechte se zneužívat a nastavte příbuzným jasné hranice. O něco se musejí postarat sami.

Zdraví a kondice

Ulevte dolním končetinám a zbytečně je nezatěžujte. Pokud začínáte se sportem, zvolte plavání nebo jízdu na kole. Po náročném dnu nohy polohujte do výšky. Pomůže také střídání teplé a studené sprchy.

Doporučujeme

Články odjinud