Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. června 2023 10:32
Čas čtení 1:07
Adéla Ježková

Fanoušci nosí na turné Taylor Swift pleny pro dospělé, aby nezmeškali žádnou píseň

Fanoušci nosí na turné Taylor Swift pleny pro dospělé, aby nezmeškali žádnou píseň
Zdroj: Wikimedia Commons
HUDBA HUDBA KONCERTY TAYLOR SWIFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Pleny na koncert? Fanoušci a fanynky americké zpěvačky Taylor Swift si řekli proč ne.

Před časem Refresher informoval o tom, že nejlevnější lístky na turné „Eras“ americké zpěvačky Taylor Swift se prodávají kolem 400 dolarů (v přepočtu zhruba 8 800 Kč). Jejich průměrná cena se ovšem nyní pohybuje již kolem 1 700 dolarů (v přepočtu asi 37 300 Kč) a najdou se i lístky za neuvěřitelných 7 000 dolarů (asi 154 tisíc Kč). 

Když už člověk za koncert zaplatí takovou sumu, je jasné, že nechce, aby mu z něj unikla byť jedna minuta. Představa odskočení si na WC, kde mnohdy bývají kilometrové fronty, je tak pro skalní fanoušky a fanynky nepředstavitelná. Zvolit tak musí – pro mnohé poměrně bizarní – taktiku.

Doporučeno
Fanoušci Taylor Swift prodávají bizarní předměty z jejího turné. Je libo pytlík „autentického vzduchu“? Fanoušci Taylor Swift prodávají bizarní předměty z jejího turné. Je libo pytlík „autentického vzduchu“? 24. května 2023 8:48

Nikdo neví, že mám pod outfitem plenku!

Video, na kterém se tiktokerka @madelinedolaway pokouší narvat plenu pod své zlaté šaty, se stalo rychle virálním – a přidávají se k ní podle serveru PopBuzz další. „Nikdo neví, že mám plenku,“ píše se u jiného tiktokového videa.

„Tolik stresu a času, kolik mi zabralo sehnat lístky na Taylor Swift... Budu si pořizovat plenky pro dospělé. Protože si nenechám ujít ani minutu,“ popisuje další fanynka.

Druhý tábor „swifties“ se ale na „plenkaře“ dívá skrz prsty. Na turné je podle nich spousta toalet a během show jsou převážně prázdné. Pokud tak člověk sprintuje, promešká jen pár minut. Je to ale, jako všechno, o prioritách.

Taylor Swift zahájila své letošní turné po USA v březnu na stadionu State Farm Stadium v arizonském Glendale a zakončí jej na začátku srpna v Los Angeles. Jak uvádí AzCentral, Swift již překonala rekord v počtu prodaných vstupenek na koncert za jediný den a předstihla Madonnino turné Sticky & Sweet Tour jako nejvýdělečnější turné ženské zpěvačky v historii.

Domů
Sdílet
Diskuse