Indiánský horoskop na červen: Štěstí čeká na Hady a Vydry vyřeší své bydlení a rodinné záležitosti

Indiánský horoskop na červen: Štěstí čeká na Hady a Vydry vyřeší své bydlení a rodinné záležitosti
Indiáni byli známí svou moudrostí. A ta se vepisuje i do jejich indiánského horoskopu, který vám může napovědět, co vaše znamení čeká během června letošního roku.

Dejte na sílu tradice a ponořte se do studia indiánského horoskopu. Ten už po dlouhá staletí patří mezi predikátory budoucího vývoje. Co si pro vás nachystal červen letošního roku? To zjistíte na následujících řádcích, jež jsou indiánským horoskopem na červen roku 2023. Jak si na tom bude stát vaše znamení?

Sokol (21. 3. - 19. 4.)

Na začátku měsíce budete plní optimismu a energie. Postupem měsíce vaše energetické síly trochu poklesnou, ale vaše pozornost se přesune na vydělávání peněz a rozšiřování vašich schopností v různých oblastech, tudíž rozhodně zahálet nebudete.

Jakožto zástupce tohoto znamení najde svou harmonii v kruhu rodiny a blízkých. Je potřeba se ovšem připravit, že bude o něco méně dobrodružní, nečekají vás tedy žádná milostná dobrodružství, na něž byste mohli vzpomínat.

Bobr (20. 4. - 20. 5.)

V druhé polovině měsíce si budete moci vydechnout, protože přehodnotíte své cíle a směr vašeho života, a najdete nové nápady k seberealizaci. Nesplněné úkoly zůstanou minulostí a dále se jimi už nebudete vůbec zabývat.

Kromě toho vás čeká mnoho příležitostí k seznámení s novými lidmi.

Budete mít nové cíle
Budete mít nové cíle | Zdroj: Zamrznuti tonovi/ Shutterstock

Jelen (21. 5. - 20. 6.)

Na začátku měsíce budete pohlceni romantickými city, ale ve druhé polovině června se vaše pozornost přesune k praktičtějším věcem. V červnu navíc mohou Jeleni pociťovat touhu být sami se sebou, odejít někam pryč od lidí a udělat si pořádek v myšlenkách.

Datel (21. 6. - 21. 7.)

Zbude vám dost času na přátele a příjemnou společnost. Otevřou se vám i romantické city a touhy, které vám možná umožní najít vašeho životního partnera. Hrozí tedy, že se po hlavě vrhnete do milostných dobrodružství.

Losos (22. 7. - 21. 8.)

Začátkem měsíce na vás čekají romantická dobrodružství, ale zbytek června už pak lásce a romantice příliš nepřeje. Zkrátka čeká na vás měsíc jako každý jiný - jednou se bude dařit, jindy naopak nikoliv.

Jednou jsi dole jindy nahoře
Jednou jsi dole jindy nahoře | Zdroj: Netfalls Remy Musser / Shutterstock

Medvěd (22. 8. - 21. 9.)

První polovina června se pro vás stane perfektní šancí získat více radosti z tohoto světa. Druhou polovinu měsíce strávíte hledáním smyslu života, určováním dalších plánů a strategií pro váš soukromý i pracovní život. 

Možná si uvědomíte i to, že vám chybějí nějaké důležité znalosti, a přihlásit se na školení. Láska a romantika k vám budou nakloněni, pokud jde o vytvoření trvalého vztahu. Je ale potřeba si najít partnera, se kterým budete mít společné zájmy a vyhlídky na společný rozvoj.

Havran (22. 9. - 22. 10.)

Existuje velká šance, že najdete nové obchodní partnery a zajímavé zdroje příjmů. Vdaní Havrani budou muset svá rozhodnutí pečlivě koordinovat se svým životním partnerem – díky společnému úsilí ale můžete přijít na zajímavý nápad a posunout váš vztah na novou úroveň. Obecně však platí, že v červnu letošního roku budete muset obnovit vaše zašlé pocity a najít nové sympatie.

Had (23. 10. - 22. 11.)

V červnu čeká štěstí na Hady, jejichž práce není spojena s aktivní komunikací, ale zahrnuje praktickou aplikaci znalostí. To platí zejména pro ty, kteří se zabývají medicínou nebo vědou - ti dosáhnou velkých úspěchu. Pro ostatní pak existuje šance potkat partnera s klidným temperamentem, který vám bude plně vyhovovat.

Sova (23. 11. - 21. 12.)

Příjemná zábava je v červnu zaručena, ale zároveň byste neměli zapomínat na pracovní povinnosti, ke kterým byste se měli vrátit nejpozději do poloviny června.

Husa (22. 12. - 19. 1.)

Budete jako vždy ambiciózní a vytrvalí, dokonce budete chtít podnikat dobrodružství a riskovat více než obvykle. Mnohým z vás se dokonce podaří dosáhnout požadovaného výsledku, ale všechny takovéto úspěchy přijdou až v druhé polovině června. Budete každopádně muset najít kompromis mezi prací a vztahy. 

Budete chtít riskovat
Budete chtít riskovat | Zdroj: rbkomar/ Shutterstock

Vydra (20. 1. - 18. 2.)

Dostanete konečně šanci vyřešit své bydlení a rodinné záležitosti. První polovina měsíce přinese zajímavé výlety, možná i zajímavé podněty či seznámení. Druhá polovina června 2023 vám zas dá pevnou půdu pod nohama a pocit zájmu a finanční jistoty.

Vlk (19. 2. - 20. 3.)

Objeví se ve vás touha po změně prostředí. K realizaci ambiciózních plánů ale budete potřebovat podporu blízkých, bez ní to nepůjde. V neposlední řadě máte velkou šanci i na to, že se naučíte novým zajímavým dovednostem.