Úplněk ve Střelci: Naslouchej své vnitřní moudrosti

V neděli 4. června nastane další neobyčejný úplněk, který může pro mnoho lidí znamenat významný obrat v jejich životě. Co všechno se vyplatí dělat, a čemu se naopak vyhnout?

uplnek-ve-strelci-1100x618.png Zdroj: profimedia

Úplněk ve Střelci. Co nás čeká?

Pokud již dlouho toužíš učinit nějakou významnou životní změnu, využij tento výjimečný čas k posílení tvého záměru vhodným rituálem, modlitbou a zejména symbolickým činem, po kterém budou následovat další kroky. Vše může jít rychleji, než se na první pohled zdá, a tak nezůstávej na místě, ale jdi vstříc všemu novému. Sny mohou být velmi silné, a tak si je určitě zapiš. Mohou obsahovat cenné rady, ale i rozpuštění tvých karmických zápletek s určitými lidmi.

Polarita Blíženců a Střelce se týká především nalezení pravé životní moudrosti. Blíženci se neustále rádi učí a Střelci zase vyučují. Žák a učitel se vzájemně potřebují, protože jeden bez druhého by byli neúplní. Každý člověk v něčem vyniká a v jiných oblastech se musí neustále učit. Tato cesta nikdy nekončí, a tak si nikdy nemysli, že už všechno důležité o životě znáš. Život umí překvapit, a tak se raději otevři zkušenostem, které pro tebe budou blahodárné. Sama si zvol, čemu chceš věnovat svou pozornost a od koho se chceš vlastně učit. Toho největšího učitele jednou nalezneš ve svém srdci. Můžeš ho tam začít hledat již teď.

Odpusť všem, kteří jdou jinou cestou

Zřejmě zjistíš, že s určitými lidmi si najednou rozumíš více a s jinými méně. Bez posuzování sleduj neviditelný pohyb, který bude kolem tebe probíhat. Neber si nic osobně a jen sleduj, jak se lidé mění. Ty, kteří budou chtít jít jinou cestou, nech jít a přivítej ty, kteří se objeví. Nelpi na ničem, protože jediné, co je v životě jisté, je neustálá změna. Život ví, co je pro tebe nejlepší, a tak se rozhodni mu plně důvěřovat. Lidé přicházejí a odcházejí a někteří mohou tento cyklus několikrát zopakovat. Sama se rozhodni rozšířit obzory a vyhledávej společnost, kde se cítíš jednoduše skvěle. Hraj si s časovou frekvencí návštěvnosti, která bude nakonec vyhovovat všem zúčastněným stranám. Zákon rovnováhy ve vztazích funguje nelítostně.

Vyzkoušej také:

Najdi si dobrého učitele

Tento úplněk je především o moudrosti a víře, která se získává především životními zkušenostmi. Moudrost je uložená téměř ve všech formách, a tak je úplně jedno, z jakého oboru jsi. Najdi si učitele profesionály, kteří mají dar učit a cítí k tobě mírné sympatie. To zaručí tu nejrychlejší cestu za poznáním, pokud budeš jen trochu aktivní. Než někomu dáš plnou důvěru, vyzkoušej více cest, abys vše mohla náležitě porovnat. Pokud sama toužíš lidem předávat své zkušenosti nebo své dovednosti, možná nastal čas udělat první krok. Nedůvěřuješ-li si zatím, přihlas se na školu, která ti pomůže vybudovat větší sebevědomí.

Zahoď všechny pochybnosti a nauč se důvěřovat svému vnitřnímu vedení

Každý v sobě neseme velkou moudrost, která je často schovaná z důvodu, že si to buď nepřipouštíme, nebo že nechceme narušovat status quo. Akceptuj plně sama sebe a uvědom si, že opravdu nic nemusíš a můžeš vše, pokud si to dovolíš a víš, že jednáš s úctou ke všem zúčastněným. Vyhýbej se všem lidem, kteří v tobě vědomě, či nevědomě vyvolávají pocit viny i potom, co jim naznačíš, že ti to není příjemné. Vždy můžeš říct „ne“, a pokud to druhá strana neuslyší, můžeš jednoduše jít jinam. Respektuj sama sebe a dovol si vyslovit aspoň pět přání, která se ti zřejmě jednoho dne splní. Zamysli se rovněž nad tím, do jakých krajin by ses chtěla ještě tento život podívat a jaký cizí jazyk by bylo v tomto ohledu dobré se naučit.

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist