Nová Dunlop MX34 do bláta zvládne měkčí i pevnější povrch

Výrobce Dunlop Motorcycle Tires s potěšením představuje nejnovější přírůstek do rodiny pneumatik pro terénní motorky – Geomax MX34.

Tyto pneu jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezkonkurenční výkon i kontrolu. Pneumatika MX34 je všestranná výkonná guma, která si hravě poradí s větším terénem. Díky pokročilému systému odvádění bláta, novému materiálu kostry a nejmodernější technologii progresivních bloků v zatáčkách (PCBT) poskytuje MX34 lepší přilnavost a bezkonkurenční trakci.

Ať už se věnujete profesionálním závodům, nebo jen o víkendech vyrážíte na traily, můžete se spolehnout, že vám plášť MX34 poskytne stabilitu a kontrolu, kterou potřebujete k dosažení co nejlepších výkonů. S touto novou pneumatikou budete mít jistotu, že zvládnete jakoukoli výzvu a vyjdete z ní na vrcholu.

Pneumatika Geomax MX34 skutečně vyniká v měkkém až středně těžkém terénu, s důrazem na měkčí podloží. Cílem společnosti Dunlop bylo poskytnout pneumatiku, která přináší skutečné výkonnostní výhody, aby jezdcům poskytla skutečnou konkurenční výhodu zlepšením celkového výkonu v širším spektru podmínek, a to vše při zachování její odolnosti. Za tímto účelem se společnost Dunlop při vývoji pneumatiky na široké škále tratí a podmínek spoléhala na špičkové závodníky AMA Pro, amatérské závodníky týmu Dunlop Elite pro malé velikosti motocyklů a testovací tým v Dunlop Proving Grounds v Huntsville v Alabamě.

„Ve společnosti Dunlop jsme hrdí na to, že náš produkt neustále zdokonalujeme,“ řekl Broc Glover, senior manažer pro terénní motocykly. „S pomocí profesionálních jezdců superkrosu a motokrosu a našich testovacích jezdců v Huntsville neustále inovujeme a vyvíjíme ty nejlepší možné pneumatiky. Pneumatika MX34 skutečně posouvá výkon na zcela novou úroveň!“

Většina motokrosových pneumatik je mimořádně účinná pouze v jednom typu terénu, ale vylepšení, která společnost Dunlop provedla u pneumatiky MX34, vytvářejí vynikající výkon v širším spektru terénu. Můžete jezdit s jistotou, protože víte, že vaše pneumatika pracuje tak, aby vás udržela stabilní.

U Dunlopu optimalizovali konfiguraci bloků, aby zajistili vyšší provozní výkon a lepší systém odvádění bahna. Díky většímu prostoru mezi středovými a ramenními bloky dosahuje přední pneumatika vynikajícího výkonu při odvádění bláta i na těch nejblátivějších tratích.

Nový materiál kostry, který zajišťuje maximální stabilitu výkonu bez ohledu na to, jak náročný je terén. Obsahuje novou technologii PCBT (Progressive Cornering Block Technology), která zajišťuje lepší přilnavost ve středně těžkém terénu.

Pneumatika Dunlop Geomax MX34 přichází letos na trh místo zavedené, ale dosluhující pneumatiky MX33 a přichází zhruba osm měsíců po odhalení pneumatiky Geomax MX14 určené pro písek, která byla uvedena na trh v loňském roce a prošla vývojem v mistrovství světa MXGP. Pokud obouváte crossku, MX34 rozhodně stojí za zvážení.

 


Images by Dunlop Motorcycle Tires