Nová UHP celoročka Falken pro sportovní zážitek z jízdy – Euroall Season AS220 Pro

V posledních letech jsou celoroční pneumatiky stále oblíbenější volbou pro řidiče i vozové parky. S novou pneumatikou EUROALL SEASON AS220 PRO nabízí nyní Falken Europe rozšíření své řady v této kategorii navržené speciálně pro vysoce výkonná vozidla.

 Pneumatika EUROALL SEASON AS220 PRO se vyznačuje asymetrickým dezénem, který je navržen tak, aby poskytoval jak přilnavost, tak tichou a plynulou jízdu.

Při vývoji produktu se společnost Falken zaměřila na to, aby pneumatika nabízela dobré vlastnosti po celou zimu. Výkon byl posuzován za mokrých zimních podmínek s vynikající úrovní přilnavosti zaměřenou na rozbředlé a zasněžené vozovky.

Pro splnění těchto požadavků byl vytvořen synergický celoroční dezén, který poskytuje vyvážený výkon za všech jízdních podmínek. Inženýři vyvinuli vnitřní běhoun optimalizovaný pro sníh a břečku, který v kombinaci s vnějším běhounem poskytuje optimální výkon za mokra i za sucha. Inteligentní interakce mezi těmito dvěma běhounovými plochami dává pneumatice EUROALL SEASON AS220 PRO kombinaci sportovního zážitku z jízdy se zvýšenou bezpečností.

Běhoun nového výrobku se může pochlubit jednotným vnějším ramenem a dvěma širokými drážkami po celém obvodu pneumatiky – ty zajišťují obzvláště dobrý odvod vody a minimalizují riziko aquaplaningu.

Pro zajištění dobré přilnavosti a trakce při akceleraci nebo brzdění na sněhu jsou na vnitřní straně uspořádány stupňovité drážky běhounu v offsetovém uspořádání. Kromě jemných profilových prohlubní zajišťují další drážky dobrou přilnavost i přesnou ovladatelnost tím, že uchopují a stlačují sníh.

Speciální pokročilá technologie 4D NANO konstrukce společnosti Falken zajišťuje nižší míru opotřebení a delší životnost pneumatiky. Vzhledem k tomu, že u vysoce výkonných vozidel je důležitým faktorem také vzhled, může se pneumatika EUROALL SEASON AS220 PRO pochlubit aerodynamickým designem bočnic a atraktivním nápisem v nano černé barvě.

Díky klasifikaci XL má všech 46 rozměrů vysokou nosnost. Osm z deseti nejpoužívanějších rozměrů v EU a osm rozměrů speciálně používaných pro elektromobily je zahrnuto do programu nové pneumatiky UHP do každého počasí, většina z nich je navíc vybavena ochranným pruhem na ráfku.

Pneumatika bude zpočátku k dispozici ve 46 rozměrech s rozsahem 17 až 21 palců a průřezy od 35 do 65 s možnostmi rychlostního indexu včetně V (do 240 km/h) a W (do 270 km/h).

 


Images by Falken Tyre Europe GmbH