Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2023 9:26
Čas čtení 0:45
Radim Šlechta

Michal z Kouzelné školky bude živě v O2. Za lístky na lepenkový ráj zaplatíš až 5 tisíc

Michal z Kouzelné školky bude živě v O2. Za lístky na lepenkový ráj zaplatíš až 5 tisíc
Zdroj: Česká televize/Pavla Černá
NEWS
Uložit Uložené

Michal Nesvadba končí kariéru a uzavírá tím dětství všech 90's kids. Můžeš se s ním ale rozloučit na poslední velké show.

Michal Nesvadba se loučí s kariérou moderátora Kouzelné školky. Svým fanouškům a fanynkám ale nabízí ještě jednu poslední show. Na hnědé lacláče, žluté tričko a lepenkový ráj se můžeš podívat 28. prosince v pražské O2 areně v rámci představení Michal Nesvadba a jeho poslední příběh: Záhada ztracených hraček.

„Mám pro vás dárek. Po letech, které jsem strávil v Kouzelné zkoušce, se přijďte teď mimořádně podívat na velkou show do O2 areny mezi vánočními svátky a silvestrem. Možná uroníme nějakou slzičku, ale spíš to bude zábava a velká podívaná. Lístky jsou k dispozici již od 1. června, symbolicky na den dětí,“ řekl moderátor na Instagramu.

Nejlevnější vstupenky jsou za tisícovku 

Pokud chceš vidět své dětství odcházet naživo, možná je potřeba zavzpomínat na doby, kdy sis šetřil*a na nové lego a střádal*a drobné do prasátka. Za lístky do předních sektorů totiž zaplatíš téměř pět tisíc korun. Nejlevnější vstupenky do zadních řad stojí 990 korun. 

Michal společně s Františkem (a později také Fanynkou) vystupoval v dětském pořadu České televize 24 let. Jako umělec s lepicí páskou se proslavil už v roce 1997, konkrétně s číslem Mr. Tapeman, s nímž vystupoval i v Japonsku.

Domů
Sdílet
Diskuse