Moje šťastná hvězda

Podařilo se známému páru dokonale utajit rozvod?

Moje šťastná hvězda

V minulosti vystřídala několik známých hudebníků. Teď dlouhé roky žije se známým hercem, ovšem šušká se, že už ho vyměnila za mladšího.

Vypadá to, že manželství LINDY RYBOVÉ (47) a DAVIDA PRACHAŘE (64) skončí pohromou. Šušká se totiž, že si herečka našla mladšího milence. Co je na tom pravdy? A proč hrozí i rozchod?

O herečce Lindě Rybové (47)Davidovi Prachařovi (64) se roky mluvilo jako o jednom z nejstabilnějších a nejkrásnějších párů českého showbyznysu. Teď se ale zdá, že si ti dva úplně přestali rozumět. Sice se o krizi mezi nimi v kuloárech šušká již dlouho, ovšem nyní má být situace ještě mnohem horší.

Proslýchá se totiž, že ve hře je i rozvod!  Mimo jiné se mluví o tom, že si Rybová našla za Prachaře náhradu. Není to navíc tak dávno, co se světem showbyznysu nesly zvěsti, že si herečka začala

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden