Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock dostane v Rychle a zběsile vlastní film


ikona
Spooner
dwayne johnsonluke hobbsrockrychle a zběsile
Dwayne Johnson chce po neveselém období znovu nakopnout kariéru návratem k drsnému agentovi.  

Už se to zdálo trošku jako nekonečný příběh. Dwayne Johnson na place Rychle a zběsile asi trochu nesnesl móresy Vina Diesela, jejich obří ega se střetla a vznikla z toho rivalita, kdy na sebe oba posílali vzkazy po sociálních sítích, a i když se později zdálo, že válečná sekyra je zakopána, Rock se už do zběsilé série po bok Diesela vrátit nechtěl. Jenže nakonec je zase všechno jinak. Teď tedy přichází mírný spoiler pro všechny, kdo ještě neviděli desáté Rychle a zběsile (ale počítám, že v tomto případě to asi každý přežije) – Dwayne Johnson se coby drsňák Luke Hobbs vrátil v potitulkovce a navnadil na plnohodnotný návrat v jedenáctém díle. Jenže Hobbse se nakonec dočkáme o něco dříve.

Herec totiž na svých sociálních sítích oznámil nejen plnohodnotný návrat k akční značce, ale také fakt, že Luke Hobbs dostane svůj vlastní film. A ne, nebude se jednat o dvojku Hobbse a Shawa. Hobbsova sólovka by měla opravdu dostat titulního agenta do centra dění, Johnson se zde obejde bez Diesela i Stathama a projekt by měl dorazit poměrně brzo. Hobbsův spin-off bude totiž sloužit jako příběhový můstek mezi desátým a jedenáctým dílem, v němž by se mohl Rock samozřejmě také objevit. Hobbsova sólovka tak dorazí ještě před dalším regulérním Rychle a zběsile.

Kdo snímek natočí, zatím není známo. My se ale jen modlíme, aby Rock nepřizval na plac někoho ze svých oblíbených rutinérů v čele s Jaumem Collet-Serrou či Rawsonem Marshallem Thurberem. Herec pak samozřejmě tvrdí, že s Dieselem už se definitivně usmířili a došlo jim, že fanoušci mají přednost. Tak určitě. Spíš oběma borcům u grilovačky docvaklo, že v aktuální situaci se oba potřebují a Johnson si po Black Adamovi a situaci v DC musí malinko napravit image. A návrat k rychlý autům je samozřejmě ta nejvíce logická cesta.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace