Zvláštní vztah: tyto páry znamení zvěrokruhu spojuje něco víc než láska

Vztahy mezi zástupci některých znamení zvěrokruhu se rozvíjejí nejúspěšněji. Pouto mezi nimi je tak silné, že jim nikdo a nic nemůže stát v cestě…

Váhy a Štír

Váhy chtějí být vytouženy a Štíři doslova šílí po těch, které milují. Váhy v takovém spojenectví přebírají roli poradce a Štír jim zcela důvěřuje.

Mezi zástupci těchto znamení zvěrokruhu vzniká úžasná symbióza, v jejímž důsledku jsou uspokojeny potřeby obou partnerů. Na první pohled se může zdát, že tento vztah nemá žádný potenciál. Postupem času je však jasné: mezi Váhami a Štírem skutečně existuje zvláštní spojení.

Ryby a Rak

Je známo, že u Ryb a Raků je intuice mnohem rozvinutější než u jiných znamení zvěrokruhu. Také si rozumí lépe než většina ostatních lidí ve vztahu.

Ryby a Rak se zcela rozplynou ve svém vlastním, možná poněkud zvláštním světě. Přitažlivost mezi nimi je okamžitě patrná. Společně tvoří neuvěřitelný pár.

Střelec a Beran

Když se zástupci těchto znamení zvěrokruhu setkají, dobrodružství je nevyhnutelné. Baví je plánovat společné výlety a probírat nejrůznější podivná fakta o vesmíru.

Střelci a Berani jsou známí svým nekonvenčním myšlením. Jsou to nezávislí jedinci se silnou vůlí. Celý vtip je v tom, že na sobě tyto vlastnosti opravdu oceňují. Pokud jim romantika zároveň není cizí, pak je jejich vztah prostě odsouzen k úspěchu.

Pokračování na další straně