CDR.cz - Vybráno z IT

Nově můžete sdílet v ChatGPT celé své konverzace pomocí URL

Zdroj: Shutterstock

Společnost OpenAi zavádí do svého ChatGPT novou funkci sdílených odkazů, pomocí kterého mohou uživatelé sdílet přes URL svou konverzaci místo sdílení snímků obrazovky.

Od doby, kdy byl na veřejnost vpuštěn ChatGPT od OpenAI, se uživatelé snaží ptát na nejzáludnější otázky či složité filozofické problémy. Také rádi na sociálních sítích sdílí odpovědi třeba formou snímku obrazovky. Možná i to přímělo vývojáře ChatGPT přidat novou funkci, díky které budete moci vytvořit unikátní odkaz pro svou konkrétní konverzaci.

Podle prozatím dostupných informací by ale nemělo jít jen o možnost zobrazit cizí konverzaci po rozkliknutí odkazu, ale uživatelé by měli dostat možnost v této konverzaci pokračovat podle svých představ. V praxi by tak tyto sdílené odkazy mohly přinést uživatelům nové možnosti využití této nové technologie.

Zdroj: Shutterstock

Odkaz si pak bude moci vytvořit naprosto každý uživatel a jako bonus i bude moci vybrat, zda se u konverzace bude objevovat jeho jméno či nikoliv. Další z možností je zpětné smazání tohoto odkazu či celé konverzace. Důležité je také zmínit, že pokud odešlete někomu odkaz na konverzaci a následně budete pokračovat v chatu, tak příjemce uvidí pouze tu část konverzace, kterou jste měli vytvořenou do doby vygenerování sdíleného odkazu.

Jak používat sdílené odkazy?

  1. Jako první si vyberte konverzaci, kterou chcete sdílet a v pravém postranním panelu klikněte na ikonku „Sdílet“

  2. V novém okně se pak zobrazí název a obsah chatu, abyste si ho mohli případně prohlédnout před samotným sdílením

  3. Ve spodní části okna pak můžete po kliknutí na tři tečky vybrat, zda chcete u konverzace zobrazovat i své jméno či nikoliv

  4. Po kliknutí na tlačítko „Kopírovat“ vygenerujete odkaz, se kterým již můžete naložit podle svého uvážení.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Nově můžete sdílet v ChatGPT celé své konverzace pomocí URL

Pátek, 2 Červen 2023 - 19:46 | Jack FX | že já blbec sem Čihákovi před nějakou dobou radil...

Zobrazit diskusi