Chcete elektrokolo, které vás zaujme výkonem i cenou?

Elektrokola jako fenomén dnešní doby umožňují překonávat hranice a dobývat dříve nedobytné. Kopcovitý terén a dlouhé trasy již nejsou výsadou profesionálů nebo zdatných cyklistů. Podlehněte kouzlu e-biků a vyberte si z nabídky, která je cenově dostupná pro všechny.

Vyzkoušejte si e-bike na vlastní kůži!

Pokud patříte mezi ty, kterým cyklistika učarovala a mají rádi nové trendy, je e-bike určen právě pro vás. Nenechte se odradit cenou. Současný trh nabízí různé cenové hladiny, ze kterých si vybere každý. Všechna elektrokola musí splňovat stejné normy a bezpečnostní předpisy, což platí i pro jednotlivé komponenty vyráběné různými výrobci. Elektrokola Amulet splňují všechny požadavky evropské legislativy.

Amulet

Na elektrokole můžete dosáhnout rychlosti až 25 km/hod. Překážky a vzdálenosti, které pro vás byly dříve nedosažitelné, můžete nyní překonat na svém elektrokole. Jak vlastně e-kolo funguje?

· Elektromotor se aktivuje šlapáním. Může být umístěn v náboji kola nebo uprostřed rámu. Může mít různý výkon a účinnost.

· Baterie napájí elektromotor. Najdete ji umístěnou pod sedlem nebo přímo v rámu. Baterie v elektrokolech jsou většinou lithium-iontové a mají kapacitu od 200 Wh do 1000 Wh.

· Řídicí jednotka umožňuje cyklistovi regulovat výkon elektromotoru. Je umístěna na řídítkách a pomocí tlačítek lze zvýšit nebo snížit výkon elektromotoru, a tím i jeho rychlost.

· Senzory na elektrokole monitorují rychlost a otáčky kola. Vysílají signál do řídicí jednotky, která následně zajišťuje správnou funkci ebiku a poskytuje cyklistovi dostatečnou pomoc.

· Nabíjení je důležitou součástí péče o ebike. Baterii elektrokola můžete nabíjet doma v běžné zásuvce nebo na veřejnosti na místech k tomu určených. Plné nabití baterie trvá 2 až 6 hodin v závislosti na typu baterie a nabíječky, kterou máte.

Nový život s elektrokolem

Pokud se rozhodnete pro koupi elektrokola, přispějete kromě zdravého životního stylu také k ochraně životního prostředí. Elektrokola mají mnoho pozitiv a téměř žádná negativa. Nemají spalovací motor, takže neprodukují emise a nejsou hlučná. Staly se běžnou součástí života mnoha lidí bez ohledu na věk nebo profesi. Jejich využití je téměř celoroční, ať už žijete ve městě nebo na venkově, jezdíte po rovině nebo v kopcovitém terénu. Pro mnohé se staly každodenním dopravním prostředkem do práce.

Elektronické kolo Amulet

Pokud hledáte cenově dostupné elektrokolo, sáhněte po elektrokolech Amulet. Jejich kvalitní komponenty snadno konkurují komponentům světoznámých výrobců elektrokol. Navíc jsou vyráběna v České republice. Modely eRival zaručují vynikající poměr ceny a výkonu a jsou vhodné pro dlouhé vyjížďky v méně náročném terénu. Mezi jejich hlavní přednosti patří např:

· univerzální motor Bafang M410 s výkonem 250 W a točivým momentem 80 Nm, který vás překvapí i svou nízkou hlučností.

· značkové komponenty Shimano

· 20 Ah baterie s články Samsung, která vám zajistí dojezd až 150 km

· promyšlená geometrie s pohodlnou ergonomií, kterou oceníte při delších vyjížďkách

· Funkce chůze pomáhá při tlačení kola, ať už na rovině nebo do kopce

· barevný displej

Amulet

Kolo pro každého - to je Amulet

Značka Amulet má v České republice dlouhou tradici. Již více než 25 let vyrábí jízdní kola pro všechny věkové kategorie. Nový majitel, který do firmy nastoupil v roce 2001, se rozhodl na tuto tradici navázat. Jeho cílem je vedle tradice přinášet i nové trendy, takže pod značkou Amulet již najdete elektrokola. Elektrokola Amulet patří mezi cenově nejdostupnější elektrokola vhodná pro každého.

Značka nepolevila ani ve výrobě dětských kol. Dětská kola vynikají nízkou hmotností a jsou ideálním partnerem pro první cyklistické výlety s rodiči. Nízkou hmotnost ocení zejména děti, protože díky ní se dětské kolo snadno ovládá. Modely pro nejmenší mají také pomocná kolečka. Nabízíme dětská a juniorská kola s průměrem kol 12"- 29" . Všechna jsou vyrobena v EU.

Amulet

Amulet nabízí také široký sortiment kvalitních horských kol. Jsou vybavena kvalitními komponenty Shimano. Zaujmou novou sportovní geometrií a moderním designem a v neposlední řadě i výkonem. Jsou určena pro muže i ženy a v široké škále barev si vybere každý.

Nechte se také zlákat elektrokolem! Přidejte se ke stovkám spokojených zákazníků a objevte kouzlo kola s motorem, které vám pomůže překonat vlastní limity...

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
14097
16258