Moderátor baví miliony lidí, přesto se na narozeniny Karla Šípa tak nějak zapomnělo

Moderátor, scenárista a humorista, kterého známe hlavně z pořadu Všechnopárty, oslavil 1. 6. 2023 své 87. narozeniny. Ale jakoby na Karla Šípa všichni zapomněli, přestože baví miliony diváků v celém Česku.

Pořad Všechnopárty je dlouholetou zásluhou právě Karla Šípa. S tímto velmi oblíbeným humorným pořadem v trochu jiné verzi jezdí Karel také po republice. Nevzdal to ani po smrti jeho blízkého kolegy Aloise Náhlovského, který zemřel krátce po onemocnění na absolutní selhání organismu. S ním objížděl republiku s představením Minipárty.

Karel Šíp hledal za Náhlovského nějakou dobu náhradu. Nakonec došlo k radikální změně, kde vyslýchaným hostem při představení bývá on sám.

Pořad Všechnopárty má na sociální síti téměř 20 000 fanoušků a Česká televize skoro 200 000. Deník Praha in poukázal na to, že Karlu Šípovi nebylo od fanoušků či televize zveřejněno ani jedno přání. A to je skutečně velmi smutné, zamyslíme-li se nad tím, kolik diváků po večerech moderátor baví.

Proč takto navštěvované profily nemají ani jednu gratulaci? O narozeninách se nezmínila ani televize. Proti tomu obyčejní lidé a fanoušci to Karlovi naštěstí vynahradili.

Karel Šíp si ve svém bohatém životě zažil bohužel i tragickou událost, kdy jeho dcera Hana spáchala sebevraždu. Podle webu Prima ženy se potýkala s drogami a psychickými obtížemi. S bývalou manželkou Marcelou Holanovou jsou vztahy dodnes na bodu mrazu. Stále ale zpěvačka zpívá písně, které Karel Šíp otextoval. I v tomto je známý moderátor nadaný.

Přidáváme se ke gratulantům.

Zdroj: Primaženy.cz, Prahain.cz, Instagram