Zavřít reklamu

Příští vlajková řada Samsungu Galaxy S24 je sice ještě daleko, již několik měsíců je však předmětem různých úniků, například ohledně čipsetu, který by ji měl pohánět, nebo designu. Nyní tu máme další, který se týká konkrétně modelu S24 Ultra. Ten říká, že telefon dostane do vínku nový teleobjektiv.

Galaxy S24 Ultra by podle dostupných informací mohl disponovat 5x optickým zoomem místo aktuálního trojnásobného. Ten ostatně měly poslední tři generace modelu Ultra. Únik z dubna pak zmiňuje, že se připravovaná Ultra bude chlubit kontinuálním zoomem. Jaké rozlišení bude údajný nový teleobjektiv mít, v tuto chvíli ale není známo.

Podle dosavadních úniků bude příští Ultra vybavena 200MPx hlavním fotoaparátem, mělo by však jít o jiný snímač, než jaký používá Galaxy S23 Ultra. Spekuluje se také o tom, že její ultraširokoúhlý objektiv se bude pyšnit variabilní clonou se světelností mezi f/1.2–4.0.

Galaxy S24 Ultra by jinak – spolu s ostatními modely řady Galaxy S24 – měla používat čipsety Exynos 2400 a Snapdragon 8 Gen 3 a mít až 16 GB operační paměti. Řada bude podle všeho představena začátkem příštího roku.

Řadu Galaxy S23 koupíte zde

Dnes nejčtenější

.