Objevte hit dneška. Nikotinové sáčky

Jestli máte rádi žvýkací tabák, tak nikotinové sáčky jsou skvělou alternativou. Mají mnoho příchutí, a nakopnou vás energií.

Nikotinové sáčky – jaké existují příchutě?

Jestli znáte žvýkací tabák, tak nikotinové sáčky jsou jeho obdobnou alternativou. Neobsahují jen klasický tabák, pouze vodu, celulózu, xylitol, nikotin a další látky. Ty, které prodává známý web SNUSim.to, pocházejí ze Švédska a odtud se rozšířily do celého světa. Na jejich naplnění se používá směs, jež se plní do papíru, pak se sáčky postříkají příchutí a speciální řezačkou se sáčky nařežou na kusy. Jestli třeba milujete e-cigarety, jež nabízejí nekonečné množství příchutí, tak z nikotinových sáčků budete nadšení. Okusíte kolu s třešní, cukrovou vatu, mátu, jahodu s vanilkou, mango s mlékem a mnohem další příchutě. SNUSim.to je nejen e-shop, ale jedná se i o komunitu lidí, kteří milují snus, což je obdoba žvýkacího tabáku.

Žvýkací tabák i e-cigarety levně

SNUSim.to je spolehlivý poskytovatel velkého výběru snusů a nikotinových sáčků. Svým klientům poskytují nejlepší zážitek z užívání snusu, jelikož tato sféra je vášní zakladatelů a mají dlouholeté zkušenosti s těmito produkty. Tváří je Tomáš Vidlička, guru v tomto oboru, jelikož se nikotinovým sáčkům a žvýkacímu tabáku věnuje více než 8 let. Na TikToku jej znáte pod jménem „my_slivci“. Za tímto e-shopem je silný příběh, majitelé ochutnali stovky tabáků a nikotinových sáčků, spolupracují s předními distributory v odvětví, aby svým zákazníkům přinesli to nejlepší. Navíc za skvělé ceny, konají se i akce 1+1, mají i své merche (trika, obaly na tabáky atd.). Web je velmi přehledný a uživatelsky příjemný, přečtěte si jejich blog. Objednávka se vám odešle do 24 hodin od objednání, poštovné je od 59 Kč, ovšem pokud nakoupíte nad 799 Kč, máte dopravu zdarma. SNUSim.to není obyčejný obchod, jedná se o místo, kde se srdcaři věnují snusu a nikotinovým sáčkům.