Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Doby, kdy byl pro studium potřeba maximálně tak dostatek sešitů, propisek a tužek je dávno pryč. V dnešní digitální době se totiž již prakticky neobejdeme bez počítačů a tabletů, potažmo digitálních dovedností potřebných pro jejich zvládnutí. Přesně kvůli tomu nyní spustilo nyní Slovensko velmi užitečný projekt, v rámci kterého se dostane k elektronice takřka každý žák či student lépe než kdykoliv předtím. Řeč je konkrétně o projektu Digitálny žiak nebo chcete-li Digitální žák.

Projekt Digitální žák je určen pro žáky základních, středních a vyšších odborných škol. Na jeho konci je žák schopen studovat digitálně, je připraven plně rozvinout svůj potenciál, získat a zdokonalit své digitální dovednosti a uspět tak v digitálním věku. Pro všechny tyto žáky Slovensko připravilo digitální příspěvek 350 € na nákup tabletu nebo počítače. V případě nabídky iStores.sk se tedy jedno í MacBooky a iMacy a téměř všechny iPady s Cellular (kromě iPadu mini), přičemž k iPadu bude nutné dokoupit slovenskou klávesnici pro plnohodnotné využití pro výuku. Pro získání příspěvku je třeba žáka zaregistrovat na adrese: www.digitalnyziak.sk. Registrace na webových stránkách bude k dispozici do 30. června 2023. V současné době je již zaregistrováno 60 tisíc žáků z přibližně 152 tisíc.

PR-Digitálny-žiak-big

Z nabídky iStores.sk si žáci budou moci vybrat například MacBook Air s čipem M1 od 649 eur nebo 20 eur/měsíc na 36 měsíců nebo iPad (9. generace) s klávesnicí Logitech od 208 eur nebo 6 eur/měsíc na 36 měsíců po odečtení digitálního příspěvku. Další informace a ceny ostatních zařízení v naší nabídce po odečtení digitálního příspěvku ve výši 350 € naleznete na této stránce. Ve zkratce se dá nicméně říci, že nákupy s příspěvkem lze uskutečnit pouze osobně v prodejnách iStores. Speciální ceny platí pouze pro nákupy v prodejnách s digitálním poukazem. Postup nákupu je uveden na webových stránkách. Klávesnice pro iPad lze vybrat z celé nabídky, podmínkou však je, že bude obsahovat slovenskou lokalizaci. Nákup lze uskutečnit i na splátky. Je také možné využít nákupu starších zařízení a ušetřit při nákupu nového zařízení. V současné době probíhá výkupní bonus 100 € na nákup počítačů Mac, který však nelze kombinovat s akcí Digitální žák.

Více informací o akci Digitální žák na iStores.sk naleznete zde

.