Hit mezi TikTokery. Ten musíte mít taky!

Zapomeňte na nějaké CBD, HHC nebo kratom. Hitem jsou nikotinové sáčky, které vás vystřelí až na měsíc. S nekonečnou dimenzí příchutí bude váš den hned pestřejší.

Nikotinové sáčky – užívání

Nikotinové sáčky jsou jako žvýkací tabák, jen neobsahují právě tabák a nabízí široké spektrum chutí. Například ty z webu SNUSim.to pocházejí ze Švédska a odtud se velmi rychle rozšířily do celého světa, jak jsou cool. Na jejich naplnění se využívá speciální směs, jež se aplikuje do papíru, poté se sáčky postříkají vybranou příchutí, nařežou se na kusy a můžete si je užívat. Příchutí je nepřeberné množství, od jednoduchých ovocných, jako je meloun, až po různé kombinace typu jahody s vanilkou. SNUSim.to nabízí mnohem více. Třeba i jednorázové elektronické cigarety, s nimiž se snáze odnaučíte klasické kouření. E-liquid uvnitř e-cigarety se odpařuje, nehoří, takže se neuvolňují škodlivé látky. Náplň se zkrátka jen zahřívá a vdechuje se pára, která stejně jako nikotinové sáčky nabízí velké množství chutí.

Levný žvýkací tabák a e-cigarety

SNUSim.to je nejen e-shop, jedná se o komunitu lidí, kteří milují snus, což je obdoba žvýkacího tabáku. Na těchto stránkách naleznete neskutečný výběr snusů a nikotinových sáčků, čímž se vám naskýtá možnost nejlepšího zážitku z užívání snusu. Za firmou je influencer Tomáš Vidlička, kterého znáte z TikToku pod přezdívkou „my_slivci“. Sám se nikotinovým sáčkům a žvýkacímu tabáku věnuje více než 8 let, proto se mu v této sféře říká i guru. Není divu, že rozjel vlastní projekt, on i jeho parta ochutnali stovky tabáků a nikotinových sáčků, spolupracují s předními distributory, takže skutečně nabízí to nejlepší. A to navíc za skvělé ceny, pořádají i akce 1+1, můžete si pořídit merch brandu. Jen se podívejte na web, přečtěte si blog. Stránky jsou velmi přehledné a uživatelsky příjemné. A pozor, nebudete na nic čekat. Zásilka se vám odešle do 24 hodin od objednání, poštovné je od pouhých 59 Kč, ovšem pokud nakoupíte nad 799 Kč, máte již dopravu zdarma. SNUSim.to tak není ledajaký obchod. Jedná se o místo, kde se srdcaři věnují snusu a nikotinovým sáčkům, aby svým zákazníkům dodali to nejlepší, co se ve světě nabízí.