Zavřít reklamu

TV+ nabízí originální komedie, dramata, thrillery, dokumenty a dětské pořady. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb však už služba neobsahuje žádný další katalog mimo vlastní tvorbu. Ostatní tituly jsou zde k dispozici ke koupi nebo pronájmu. Apple vydal trailer na seriály a filmy, které si pro nás pro zbytek roku 2023 chystá a je vidět, že to bude skutečně nabité.

Nálož chystaných novinek 

Platforma sdílela novou upoutávku, která zdůrazňuje řadu vysoce očekávaných sérií a filmů Apple Original, které budou mít globální premiéru na Apple TV+ v nadcházejících měsících. Upoutávka obsahuje nově vydané záběry a letmý pohled na nadcházející komedie, největší dramata a nejzářivější hvězdy napříč tituly platformy včetně Čistě platonicky, Přeplněný pokoj, Swagger, Únos letadla, Lekce Chemie nebo druhé série Afterparty, Nadace, či třetí The Morning Show. Jsou zde ale i zcela nové pořady jako Sugar, Flora and Son nebo Masters of the Air či Palm Royale. 

Lekce chemie  

Série je založena na bestselleru vědecké redaktory Bonnie Garmus. Děj se odehrává na počátku 50. let 20. století a sleduje Elizabeth Zott (hraje ji držitelka Oscara Brie Larson), které zkrachoval sen o tom stát se v patriarchální společnosti vědkyní. Poté, co byla vyhozena ze své laboratoře přijme práci moderátorky v televizním pořadu o vaření a vydá se na cestu učit národ mnohem více než jen recepty. Apple nyní stanovil i datum premiéry, kdy si budeme muset ještě chvíli počkat. Dočkáme se totiž až 13. října.

Masters of the Air 

Seriál, v němž hraje hlavní roli „Elvis“ Austin Butler, vychází z poutavé knihy Donalda L. Millera a sleduje skutečný, hluboce osobní příběh pilotů amerických bombardérů za druhé světové války, kteří přivedli válku až k Hitlerovi. Autory jsou John Orloff a Graham Yost a představí se zde talentovaný herecký ansámbl, který tvoří ještě Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann a Raff Law. Kdy se dočkáme premiéry, zatím není jasné, je ale evidentní, že by to mělo být ještě letos.

Palm Royale 

Jde o novou desetidílnou komedii, v níž hraje hlavní roli Kristen Wiig a držitelka Oscara Laura Dern (která je i výkonnou producentkou). Příběh o nádherně nemožných lidech sleduje snahu Maxine Simmonsové zajistit si místo u nejexkluzivnějšího amerického stolu: Palm Beach. Zatímco se snaží překročit onu neprostupnou hranici mezi těmi, kteří mají a těmi, kteří nemají, klade si seriál stejné otázky, které nás matou i dnes: „Kdo místo dostane, jak se tam dostane a co cestou obětuje?“ Děj je zasazen do 70. let minulého století a je svědectvím o každém outsiderovi, který bojuje o svou šanci stát se velikým. Ani zde ještě datum premiéry neznáme.

Apple TV

O  TV+ 

Apple TV+ nabízí originální televizní pořady a filmy z produkce Applu v kvalitě 4K HDR. Obsah můžete sledovat na všech svých zařízeních Apple TV, ale i iPhonech, iPadech a počítačích Mac. K nově koupenému zařízení máte službu na 3 měsíce zdarma, jinak je její bezplatná zkušební doba 7 dní a poté vás měsíčně vyjde na 199 Kč. Ke sledování Apple TV+ nicméně nepotřebujete nejnovější Apple TV 4K 2.generace. Aplikace TV je k dispozici také na jiných platformách, jako jsou Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox a dokonce i na webu tv.apple.com. K dispozici je i ve vybraných televizorech Sony, Vizio atd. 

.