Nový Volkswagen Amarok stojí pod milion, ale bez DPH

Zákazníci si již mohou nakonfigurovat svůj vysněný pick-up Amarok. Dealeři budou nabízet testovací jízdy po oficiálním zahájení prodeje 8. června. Ceny modelu Amarok začínají již od 911 482 Kč bez DPH (1 102 893 Kč včetně DPH).

Volkswagen spustil konfigurátor pro novou generaci oblíbeného pick-upu Amarok. Zákazníci si tak mohou kdykoli a odkudkoli sestavit nový Amarok přesně na míru podle svých požadavků.


„Začátek června patří zcela novému Amaroku! Dnes jsme spustili konfigurátor a již 8. června vstoupí tento všestranný pick-up oficiálně na český trh,“ říká Mirka Cimrová, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika, a dodává: „Poté již budou autorizovaní prodejci značky Volkswagen Užitkové vozy nabízet testovací jízdy, aby se mohli naši zákazníci na vlastní kůži přesvědčit o mimořádných kvalitách nového Amaroku, který stanovuje ve svém segmentu v mnoha ohledech nová měřítka.“

Zcela nový Volkswagen Amarok zaujme na první pohled svým expresivním stylem a suverénní technikou. Druhá generace kultovního pick-upu je v právě spuštěném konfigurátoru českým zákazníkům nabízena v pěti stupních výbavy Amarok, Life, Style, PanAmericana a Aventura. Zdrojem hnací síly, která je přenášena na vozovku prostřednictvím pohonu všech kol 4MOTION, jsou silné a hospodárné turbodiesely TDI se čtyřmi nebo šesti válci a výkonem od 125 kW do 177 kW.


Nabídka vozidel na prodej

Zobrazit více vozidel

Fotogalerie

redakce

Mohlo by vás zajímat


Nejnovější články


Nejčtenější články měsíce

Top
Peugeot 3008 má české ceny. Hybrid koupíte za cenu základního Karoqu
Chcete novou Škodu Octavii s dobrou výbavou výhodně? Právě teď máte šanci Neplaťte za elektronickou dálniční známku víc, než musíte Test: MG5 Electric – kombi z Činy, které nahání hrůzu evropským automobilkám Test: Mazda 3 e-SKYACTIV X 186 - řidičsky zajímavý hatchback napěchovaný elektronikou

Tipy z autobazarů

BMW Řada 5

Rok výroby 2020

849 000 Kč

Audi A4

Rok výroby 2011

265 777 Kč

Peugeot 308

Rok výroby 2024

567 999 Kč

BMW Řada 3

Rok výroby 2006

145 000 Kč