Ilustrační foto

Nízký objem trhu a očekávání vývoje

Podle tweetu od @CryptoLife_33 je akciový trh uzavřen a objem na trhu je nízký. Zítra by se mohla objevit falešná pondělní pohyblivost. Očekává se, že brzy se budou všechny oči upřeny na Hongkong. Připravte se na možné změny na kryptoměnovém trhu.

Bitcoin store v Istanbulu, Turecko

Twitterový účet @BitcoinMagazine zveřejnil fotografii Bitcoin store v Istanbulu, Turecko. Je to zajímavý ukazatel toho, jak se kryptoměny stávají čím dál tím více populárními a přijímanými po celém světě. V současnosti není jasné, zda se jedná o obchod s elektronikou nebo jiný typ podnikání.

Google Cloud a Bitcoin Lightning Network

Podle @BitcoinNewsCom, Google Cloud má ve svém připnutém tweetu informace o Bitcoin Lightning Network. To naznačuje, že Google Cloud může být zainteresován v podpoře nebo integraci této technologie do svých služeb v budoucnu.

Rozšiřování těžby Bitcoinu v Texasu

Společnost Cathedra Bitcoin (CBIT) plánuje nasadit těžaře Bitcoinu na off-grid kampus 360 Mining v Texasu, podle @BTCTN. Tento krok ukazuje, že zájem o těžbu kryptoměn stále roste i přes různé regulační překážky a environmentální obavy.

Kritika amerických regulací kryptoměn

Brian Armstrong, CEO společnosti Coinbase, jedné z největších amerických kryptoměnových burz, kritizoval politiku amerických regulátorů ohledně kryptoměn a upozornil na možné negativní důsledky, jak uvádí @BTCTN.

Napsal uživatel damian dne

Ohodnoť počtem hvězdiček

Hodnocení: