InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Veselská ozvěna: Chrámový sbor

    neděle 9.6 19:00 - Kostel svatého Kříže Veselí nad Lužnicí

    Zahajovací koncert.

  • Komentovaní prohlídka

    neděle 9.6 14:00 - Kozí hrádek Sezimovo Ústí

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté Sparty si v Milevsku zahráli fotbalový turnaj

MILEVSKO – Dnes odpoledne se na letním stadionu uskutečnil přátelský turnaj přípravek. Nebyl to ale jen tak ledajaký turnaj, kopačky totiž nazuli mimo mladíků z milevského fotbalového klubu pod vedením Matěje Buriánka také místní hokejisté a hokejisté Sparty Praha, kteří přijeli s ročníky 2016 a mladšími a vytvořili hned dvě družstva. Turnaj se hrál systémem každý s každým na dvakrát 20 minut, a přestože o výsledky vůbec nešlo, tak z hokejových týmů byli lepšími fotbalisty Milevšťáci, kteří využili i pár trochu starších kluků. Na turnaj se z Českých Budějovic dorazil podívat i legendární masér národního týmu nebo Motoru ČB Pavel Vlašic, jehož vnuk hraje za Spartu.

Akci uspořádal místopředseda HC Milevsko 1934 Zbyněk Hrdel, díky němuž se spojení Milevska s hokejovou Spartou, kde pomáhá s trénováním v kategorii svého syna Šimona, stále upevňuje. Mladí sparťané do Milevska dorazí i na letní soustředění, proto tento turnaj také využili jejich rodiče k tomu, aby viděli, kde budou jejich ratolesti trénovat a pobývat. Po fotbalovém turnaji měli mladí hokejisté s rodiči ještě opékání vuřtů a posezení, v Milevsku přespí a zítra se vrací domů.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace