Děti herců Davida Prachaře a Romana Zacha: Ve stopách rodičů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děti herců Davida Prachaře a Romana Zacha: Ve stopách rodičů!

Prokop a Sofie jsou na jevišti jako doma.
Prokop a Sofie jsou na jevišti jako doma. (Foto Aha! – David Kundrát, Instagram.com)

Tahle jablka nepadla daleko od stromu! V Divadle v Celetné mělo premiéru studentské představení Vina Vína, jehož autorkami jsou Rozálie (19) a Josefína (18) Prachařovy, dcery Davida Prachaře (64) a Lindy Rybové (47). To ale rozhodně nejsou jediná slavná jména, která se v tomto kuse něm objevují...

Rozálie s Josefínou se během covidu rozhodly vytvořit divadelní hru, která má za cíl vrátit mladou generaci zpět do divadel. Po dopsání scénaře si vytipovaly jednotlivé studenty Pražské konzervatoře a pozvaly je na casting. A nebude náhoda, že role nakonec získali potomci dalších zvučných jmen českého showbyznysu. Na roli psycholožky pak tvůrkyně oslovily zkušenou herečku Petru Špalkovou (47).

Rozálie (19) a Josefína (18) Prachařovy

Svou maminku rozhodně nezapřou. Obě jako by Lindě Rybové z oka vypadly. A umělecké geny jim přidal do vínku i otec David Prachař. „Nám s Davidem o tom nic neřekly a rok psaly. Pak tu hru vzaly, svázaly a daly přečíst herečce Janě Janěkové, protože nám nevěří. Až když ona řekla, že je to super, tak to daly nám. Takhle vznikla Vina vína,“ svěřila se maminka Linda pro Český rozhlas.

Prokop Zach (18)

Syn dvoumetrového herce Romana Zacha (49) se také zhlédl ve svém otci ve hře potom dostal roli Sama. „Myslel jsem, že ho ještě trochu zlomíme, že by mohl střední školu absolvovat v jiném oboru a k tomu hrát,“ přiznal už dříve táta Roman s tím, že si pro svého syna představoval jinou budoucnost. Přesto je na jeho úspěchy náležitě pyšný. A po svém otci podědil Prokop i výšku – už v 15 letech měl totiž 193 cm. Spolu si zahráli v seriálu Hvězdy nad hlavou.

David Prachař: Postavil se proti synovi! Nebylo to úplně fér...

Video se připravuje ...

Max Dolanský (16)

Když se hereckých rodičů Lenky Vlasákové (50) a Jana Dolanského (44) před pár lety ptali, zda jejich děti nemají také v plánu hereckou kariéru, ještě o tom neměli ani tušení. Dnes už je ovšem jisté, že minimálně Max takové ambice má. Student Pražské konzervatoře se ve Vině vína alternuje v roli Bena. „Herectví je věc, která mě neskutečně naplňuje a cítím se v ní jako doma,“ tvrdí Max.

Sofie Höppnerová (17)

Z toho, že chce jít dcera v jejích šlépějích, nebyla Ivana Jirešová (45) nikdy nadšená a celkově jejich vztah označila za komplikovaný. Není tedy divu, že se Sofie už v 17 letech odstěhovala do bytu se svými spolužáky. „Myslím, že je lepší, když pozná, jak to v životě chodí, a věřím, že se všechno zlepší,“ nechala se před několika měsíci slyšet herečka﷯.

Vina vína

Divadelní představení vypráví o skupině šesti přátel, kteří během jednoho večera přijdou o svého kamaráda Sebastiána. Jeho smrt rozpoutá v partě konflikty, které nakonec zapříčiní její rozpad. Smrt začne vyšetřovat policie, která požádá o pomoc psycholožku Kateřinu s nadějí, že získá pravdivé výpovědi všech ze skupiny.

7 pádů dnes: Zach o rodině, o sexu i o stěhování do maringotky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.