Celebrity

4. června 2023 08:00

Tomáš Durčák

Mirka Čejková má na životní partnery smůlu. Ze syna však roste velký fotbalista

Trojnásobná maminka Mirka Čejková (61) má rozhodně důvod být pyšná. Zatímco její exmanžel Alexander Čejka (52) je úspěšným golfistou, jeden z jejich dvou synů Felix (22) má zaděláno na skvělou fotbalovou kariéru. S Příbramí, kde nyní hraje, dokonce bojuje o postup do 1. české ligy.

Mladý Felix Čejka měl až dosud ve své fotbalové kariéře spíš smůlu. Ve Spartě, kde začínal, se nedokázal protlačit do sestavy. Musel proto zamířit až do třetí ligy, ani to ale nebylo to pravé. Svůj „nový domov“ našel až letos v Příbrami, kde dál rozvíjí svůj talent v obraně i záloze. Nejenže je nepostradatelným členem základní sestavy, ale hned v první sezoně s týmem bojuje o prestižní první českou ligu.

Čtěte také: Už se nechce skrývat a kličkovat. Fotbalista Jakub Jankto promluvil o homosexualitě

Mirka Čejková prošla ve svém životě celkem třemi sňatky, přičemž každý z nich nakonec ukončil rozvod. Z prvního manželství s podnikatelem Tomášem Všetečkou má dceru Petru (35), která je kvůli komplikacím při porodu dodnes postižená. Druhá svatba se zmíněným Alexem Čejkou již přinesla mnohem bouřlivější rozvod poté, co si profesionální golfista měl najít mladší milenku.

Mirka Čejková si sice fotbalistu nevybrala, jiné ženy ale ano. Podívejte se na ty nejhezčí páry:

Soud tehdy v roce 2005 rozhodl, že Čejka musí Mirce a jeho dvěma synům, tehdy čtyřletému Felixovi a šestiletému Alexovi, platit alimenty ve výši 270 000 korun měsíčně. Moderátorka však posléze vysvětlila, že exmanžel výživné, jež mělo z velké části mířit na poplatky za vzdělání obou synů, řadu let vůbec neplatil a jeho dlužná částka dosáhla astronomických více než 40 milionů korun.

Třetím manželem Čejkové byl odsouzený podvodník Marek Vít, jehož si vzala, zatímco si odpykával svůj trest ve vězení. Trauma, které si nakonec z tohoto sňatku odnesla, popsala webu iDNES.cz následovně: „Dnes samozřejmě umím rozpitvat celý ten příběh. Chápu, proč se to stalo, vzala jsem si z toho, co bylo třeba. Předně jsem pochopila, kam až vás může dovést, když sami pro sebe ztratíte cenu a necháte si líbit věci, které by si k vám v jiné situaci nikdo nedovolil.“

Mohlo by vás zajímat: Problémové děti slavných. Kdo jel v drogách a skončil ve vězení?

Dnes se bývalá televizní moderátorka věnuje poradenství v oblasti psychologie komunikace a do své práce se nebojí zapojovat ani nejmodernější technologie, jako je virtuální či rozšířená realita. Mimo kariéru však veškerou energii a lásku věnuje svým dětem, kromě Petry a Felixe ještě třetí ratolesti, synovi Alexovi (24).

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.