Sleduj nás

Gaethje: Poirier je těžký soupeř, co dvakrát porazil McGregora. Totálně ho zbil, ani mu nedal čichnout

Gaethje: Poirier je těžký soupeř, co dvakrát porazil McGregora. Totálně ho zbil, ani mu nedal čichnoutFOTO: UFC

Justin Gaethje se tak trochu nechal unést a během vychvalování svého příštího soupeře totálně sepsul „průměrného“ Conora McGregora.

Gaethje je bojovníkem, který povětšinou chová ke svým soupeřům velký respekt. Jedinou výjimku představuje Conor McGregor, se kterým se před více než třemi lety dostal do křížku a dodnes jej nemůže vystát.

Momentálně se Justin připravuje na Dustina Poiriera v duelu, do kterého bude navíc vhozen BMF opasek pro „Největšího grázla planety“. Právě tito dva borci představují to divácky nejatraktivnější zboží, jež divize lehké váhy nabízí. A ten zbytek si na gangstery jen hraje.


„Těší mě, že do toho já a Dustin praštíme znovu, koneckonců my dva jsme tím nejdrsnějším zbožím v naší divizi. Oba chodíme do ohně, na nic si nehrajeme, nebojíme se dostat ránu a přijímáme všechny výzvy. Takže i když nejsem žádným velkým fanouškem BMF opasku, tak chápu, že ho Dana White vhodil zrovna do našeho souboje,“ pronesl Gaethje.

Jak hodnotí kvality svého příštího soupeře?

„Dustin je drsňák. Má své mouchy, ale uznávám ho. Určitě to bude těžký oponent, už jenom proto, že dvakrát za sebou porazil Conora McGregora. Byla to naprostá dominance, totálně ho zničil, nedal mu ani čichnout. Umí své protivníky vlákat do pasti, musím být ostražitý,“ rozpovídal se Justin v interview v podcastu u Daniela Cormiera.


„McGregor si hrál na drsňáka, na nějakého gangstera a pak odešel s brekem. Musím si dávat pozor, abych se nedostal do nějakých nekomfortních situací, protože vás do nich Dustin může vlákat. Takže ho respektuji, vnímám jeho přednosti, a naopak se budu snažit prosadit ty svoje,“ prohlásil Justin.


Další články