Sleduj nás

Miluje ženy s pánským přirozením a rád nosí kabelky. Nový účastník Clashe šel s kůží na trh

Miluje ženy s pánským přirozením a rád nosí kabelky. Nový účastník Clashe šel s kůží na trhFoto: Clash of the Stars

Nový účastník Clashe Tadeáš Kuběnka se rozhodně nebojí chodit s kůží na trh. Při péči o své tělo podstoupil několik plastických operací a ve vztahu má rád holky s pořádným penisem. Teď svou krásu bude hájit v nitru oktagonu.

Tadeáš Kuběnka není pro všechny bojové příznivce zrovna známým jménem. Ledaže byste sledovali druhou řadu reality show Like House, kterou následně vyhrál, pak byste byli v obraze.

Tento mladý influencer rozhodně zaujme svým vzhledem i vystupováním. Jako bonus se nebojí mluvit zcela upřímně a otevřeně, například o svém sexuálním zaměření. „Pokud jste sexy kočka s velkým penisem, určitě mi napište,” smál se v pořadu Extra Host.


Jak se ovšem se svými partnery či partnerkami poznává? 

„Z devadesáti procent se mi sami dostanou do života. Poznáme se přes sociální sítě, přes známé nebo se potkáme někde v klubu. Také jsem si stáhl gay seznamku, která není na vztahy, ale spíš takové večerní povyražení. Tam už jsem se seznámil s fajn týpkama,“ přibližoval.

Tadeáš, který má velice vytříbený vkus, miluje drahé oblečení a především dbá o svůj vzhled.

„Mám udělaný nos, pak mám výplň v bradě, v puse, decentně v lícních kostech. Pak mám botox pod obočím a v čele. S obličejem jsem spokojený. Když mi dojde výplň, tak ji doplním. Ale třeba do pěti let bych si chtěl nechat odstranit víčka, mám je totiž spadlá,“ svěřil se Tadeáš otevřeně pro Super.cz.


Dále odhalil i například to, že plánuje proměnu těla, tentokrát však už tou přirozenou cestou. „Nemluvím o plastikách, ale o cvičení, kvůli zápasu v Clash of the Stars,“ podotkl influencer, který 10. června zamíří do drsné MMA klece, což je setsakramentsky velká odbočka na jeho cestě. 

A co udělá s penězi za výhru? Třeba si koupí nějakou pěknou kabelku. „Nekupuji si to, abych tím machroval, ale protože se mi to líbí. Zamrzí mě to, ale dělá mi to radost. Pokaždé, když tu kabelku vytáhnu, jsem z ní nadšený,“ dodal mladý influencer pro Super.cz s úsměvem.


Další články